RETUR OCH AVBOKNINGSREGLER

Vi på MittNamnhalsband strävar efter att göra varje beställning av personliga smycken lika värdefulla och vackra för att vara ett minne för livet. Men om du känner att ditt smycket har skadats eller har ett fel, var god informera oss omedelbart.
Vi väntar att få höra dig och kommer att göra allt för att rätta till det som blivit fel.
För att komma i kontakt med oss angående retur eller avbokning, vänligen maila oss här.


Returpolicy

Nya, oanvända smycken kan returneras till MittNamnhalsband inom 100 dagar efter beställningsdatum.
Observera att eftersom våra smycken är personifierade just för dig, kommer dessa returer att medföra en 30 % avbeställningsavgift vilket innebär att vi återbetala er 70 % när smycket kommit tillbaks till oss.


Avbokningsregler

AVBOKNINGSREGLER när din beställning har skickats så börjar vi omedelbart processen för produktion av ditt personliga smycke. Om du vill ångra ditt köp, så tillkommer en avgift på 30% av det totala beloppet för beställningen. Om du vill avbryta din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst.
Avbokningar kommer att behandlas på den dag vi får din begäran om annullering. Det kan ta upp till 6 veckor för återbetalning att återvända till det konto som du använde för att köpa dina produkter.

Avboka min beställning, vänligen kontakta Kundservice.

Avbokningar kommer att behandlas på den dag vi får din begäran om annullering. Det kan ta upp till 6 veckor för återbetalning att återvända till det konto som du använde i din beställning.

MittNamnhalsband förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna policy när som helst.
Underrättelser om eventuella ändringar kommer att publiceras på denna sida. Om du har några frågor angående denna eller någon annan policy, vänligen kontakta vår kundservice.