RETUR OCH AVBOKNINGSREGLER

På Mittnamnhalsband strävar vi efter att tillverka var och ett av de personliga smyckerna så speciellt och så vackert som kunden önskar. Om du skulle känna att ditt smycke kommer skadat eller har ett fel så ber vi er kontakta oss omedelbart. Vi önskar att få kontakt med dig och vi kommer att göra allt för att omedelbart försöka hjälpa er. Vi kommmer antingen att erbjuda er ett nytt smycke i utbyte eller återbetala dig ditt köp. Önskar du att komma i kontakt med oss om en eventuell retur eller annullering, vänligen emaila oss här.


Returpolicy

Nya, oanvända smycken kan returneras till MittNamnhalsband inom 60 dagar efter beställnings datum. Observera att eftersom våra smycken är personifierade just för dig, kommer dessa returer att medföra en 30 % avbeställningsavgift vilket innebär att vi återbetala er 70 % när smycket kommit tillbaks till oss.


Avbokningsregler

När din beställning har skickats så börjar vi omedelbart  processen för produktion av ditt personliga smycke. Om du vill ångra ditt köp, så tillkommer en avgift på 30% av det totala beloppet för beställningen . Om du vill avbryta din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst. Avbokningar kommer att behandlas på den dag vi får din begäran om annullering. Det kan ta upp till 6 veckor för återbetalning att återvända till det konto som du använde för att köpa dina produkter.

Avboka min beställning , vänligen kontakta Kundservice.

Avbokningar kommer att behandlas på den dag vi får din begäran om annullering. Det kan ta upp till 6 veckor för återbetalning att återvända till det konto som du använde i din beställning. 

MittNamnhalsband förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna policy när som helst. Underrättelser om eventuella ändringar kommer att publiceras på denna sida. Om du har några frågor angående denna eller någon annan policy, vänligen kontakta vår kundservice.