Sju present förslag till din dotters examen

Examen är början till något nytt och speciellt då man gärna vill ge en meningsfull och minnesvärd gåva. Här ger vi er sju förslag till fantastiska presenter som passar som gåva och minne av examen.
#1
Ett minnesvärt halsband
Vackra, meningsfulla , minnesvärda, inspirerande, och personliga halsband kan bli en mycket speciell gåva. En meninsgfull present som din dotter kan bära med sig överallt. Ett klassiskt personligt graverat halsband eller ett trendigt, sido initial halsband speglar hur speciell din dotter är.
 

Vertikalt Infinity Namnhalsband - till alla mammor
#2
passar de till en mängd olika klädstilar och tillfälle
Det visar hur mycket hon betyder för dig och hon få känner din stolthet över hennes utbildning. Som en extra bonus, passar de till en mängd olika klädstilar och tillfälle.
Namnhalsband och Infinity halsband är två andra snygga och meningsfulla alternativ på smycke.
infinity smycken > >

#3
En bil
En ny bil är en fantasktisk gåva till examen, att hjälpa din dotter att kunna ta sig mellan olika platser. Välj en bil som är extra säker så kanske hon kan få rabatt på försäkringen.
 

#4
En uppmuntrande bok
Akademiker uppskattar ofta uppmuntrande ord, särskilt om de är på väg att studera på högskola eller universitet på annan ort. En förberedelse på att möta nya situationer, se nya möligheter och få träffa nya intressanta människor. Alla behöver uppmuntrande ord!
graverade smycken > >

#5
Ram till Diplomet
Din dotter har arbetat hårt för att komma till denna milstolpe i livet, en speciell ram till diplomet kan hjälpa till att fira denna milstolpe. Du kan hitta ett antal olika stilar på nätet och i olika presentbutiker.
 

#6
Familjesmycken
Familjesmycken är inte bara för föräldrar och mor och farföräldrar, det är också en perfekt examenspresent för en dotter som har en tät relation med sin familj. Familjesmycken finns i en mängd olika stilar och utseende och kan göras personligt med namn och månadsstenar.
mamma smycken > >

Läsning spets
Personliga Julklappar för henne

Att välja den rätta julklappen kan vara svårt och tidskrävande.

Personliga halsband I färg – den nya sommartrenden!

Sommaren är runt hörnet och vad kan vara ett bättre sätt att fira detta på än att krydda upp din grå och vintriga garderob med roliga och ljusa färger?

$(document).ready(function(){ $('.btn-blog-readmore').click(function(){ $(this).text(function(i,old){ return old=='Läs mer' ? 'Läs mindre' : 'Läs mer'; }); }); });