5 Personliga Julklappar till Honom

Vad köper du till mannen som har allt? När tråkiga julklappar som strumpor, slipsar eller ytterligare en flaska cologne inte uppfyller kraven, har vi lösningen. Oavsett vilken stil han har, personliga julklappar till honom kommer alltid att vara en hit.
Personlig Id-bricka

ID-bricka

Det finns ingenting som visar upp en mans stil bättre än en personlig ID-bricka! Med sin klassiska form och kulkedja i sterlingsilver, har den här upp till fyra rader skrift. Hylla en vänskap, en romans eller en familjerelation med denna ID-bricka. Den är kraftfull och snygg och är en av våra mest populära personliga julklappar till honom.

Personlig Id-bricka >
Tjockt Sterling Silver Namnarmband för män

En klassisk look

Enkelt, elegant och helt rätt för vilken man som helst på din julklappslista, ID-armbandet i silver är en verklig klassiker. När det gäller personliga julklappar till honom, är denna julklapp en av de mest mångsidiga. Den passar bra på kontoret och golfbanan och till och med skejtparken och går bra ihop med alla tänkbara stilar.

Tjockt Sterling Silver Namnarmband för män >
Läder Armband för män med initialer

Bara lite läder

Det kan inte bli fel med ett personligt armband för män, med ett fint läderarmband och knäppe i rostfritt stål med ett maskulint monogram. Perfekt för killen som gillar avslappade stilar och även idealisk för mer uppklädda tillfällen.

Läder Armband för män med initialer >
Monogram Manschettknappar i rostfritt stål

För den välklädde mannen

Om mannen på din lista har förkärlek för det utsmyckade ska du definitivt investera i en uppsättning monogrammanschettknappar. Det är inte bara en klassisk och omtänksam julklapp, dessa maskulina manschettknappar år också trendiga.

Monogram Manschettknappar i rostfritt stål >
Graverad ID bricksnyckelring

För killen som har allt

Bröder, pappor, farbröder, morbröder, farfäder, morfäder, vänner…listan kan göras lång! Antingen du handlar till en make, pojkvän, eller annan speciell man, hittar du massor av inspiration genom att se vår kollektion av personliga herrsmycken.

Graverad ID bricksnyckelring >

 

Från siffror av rostfritt stål inspirerade av sporttröjor till en gitarr som går att gravera, vi har ett stort utbud av unika julklappar som sticker ut bland tråkiga gamla trotjänare. Dessa är bara några av våra personliga favoritsmyckejulklappar! Så lägg någonting annorlunda under granen i år och gör det till en jul att minnas!

Läsning spets
Den Perfekta Julklappen

Alla älskar julen, det är högtiden som är mest uppskattad under hela året.

Personliga Julklappar för barn

Unika och kreativ presenter kommer alla gånger att uppskattas som julklapp i år.