Det är jul! Så varför personliga smycken?

Det är ingen hemlighet att när julen närmar sig gör känslan av fest och glädje det också, men för några av oss kommer också ångest inför det vanliga dilemmat – hur väljer vi den perfekta julklappen till vår familj, vänner, älskade; vilka juklappar blir glamorösa och eleganta men också unika och personliga?

Stressa inte för vi har tänkt på allt och den perfekta julklappen är bara ett klick bort!
Läs mindre

Säg deras namn

Denna jul kommer att bli den mest speciella julen någonsin och vad kan vara lämpligare än att ge någonting som någon verkligen kommer att älska och omhulda i många år framåt. Personliga smycken är en fantastisk julklapp att ge bort till familj, vänner och älskade.

Ett personligt smycke är inte bara elegant och tidlöst, det säger också att du tog dig tid att skapa en julklapp som är unik för varje person och vad kan vara mer unikt än någons eget namn! Med uppfräschningen av 90-talets trend med Carrie-halsband, ser vi alltfler kändisar bära sin egen version av monogramhalsband. Följ med trenden och köp den perfekta julklappen samtidigt.

Evig kärlek

Kärlek har många språk och våra personliga smycken talar alla språk! Uttryck din eviga kärlek inslagen i oändlig stil med vårt vertikala Infinity-halsband eller visa mamma din ovillkorliga kärlek med vårt halsband med sammankopplade hjärtan. Hur som helst, slösa inte bort denna jul på en säsongströja som bara varar en månad, välj ett tidlöst smycke som inte bara visar hur omtänksam du är men som också kan vårdas som en talisman av minnen för evigt.

Bara för mammor

Det är verkligen svårt att hitta exakt rätt ord för att uttrycka hur tacksamma vi är för våra mammor. Därför har vi skapat en hel kollektion av smycken för dig. Vår mammakollektion är det perfekta sättet att fånga alla orden du skulle vilja uttrycka utan att egentligen behöva säga någonting. Från våra graverade ryska ringhalsband, 3D-monogramhalsband eller personliga ringar till mamma, denna kollektion kommer att fylla henne med julglädje och och hennes ögon med tårar!

MittNamnHalsband specialiserar sig på att skapa exklusiva, handgjorda smycken. Alla smycken har skapats av ädelmetaller och vi har ett utbud av sterlingsilver, smycken med 18k guldplätering och 18K rosguldplätering som inte bara är smycken av fantastisk kvalitet men som också finns till överkomliga priser. Du kan välja många julklappar från vårt stora sortiment av personliga julklappar. Vi har något för alla, inklusive män, kvinnor och barn!

Att skaffa din unika julklapp är enkelt!

Vi erbjuder gratis världsomspännande leverans och professionell kundsupport. MittNamnHalsband arbetar nära jultomtens team för att se till att du får den perfekta personliga julklappen!

Din julklapp börjar här >

Här är några enastående förslag som du kan lägga till din julshoppinglista på MittNamnHalsband!

Till din dotter - Kändismonogramhalsband i sterlingsilver

Till mamma eller mormor/farmor - Mammahalsband med graverade barnberlocker

Till den specielle mannen – ID-armband för män i sterlingsilver


För den klassiska julklappen - Sterlingsilver eller 18k guldpläterat Carrie-namnhalsband

 

Spänningen i att få en personlig juklkapp kommer av att veta att du nu håller någonting i dina händer som verkligen är ditt, tillverkat för dig, för att vårda hela livet. Julshopping har aldrig varit så enkelt som med MittNamnHalsband! Våra exporter på personliga smycken hjälper gärna till med eventuella frågor eller kommentarer du kan ha!

Läsning spets
Unika julklappstips till Mamma

Självklart vill du som många andra överraska din mamma med något speciellt!

7 skäl att handla julklappar på nätet

För aktiva och överarbetande människor, är möjligheten att handla online en skänk från ovan.