Den Perfekta Julklappen

Alla älskar julen, det är högtiden som är mest uppskattad under hela året. Julstämningen fyller oss med glädje och värme, men varje år möts vi av samma problem – vilka julklappar ska vi köpa till vår familj, vänner och våra älskade. Vilken julklapp är både snygg och cool men också unik och personlig?
Läs mindre

Visdom, Kunglighet och Gudomlighet: September Månadssten, Mening och Historia

Safir unika skönhet gör den till en av världens mest eftertraktade sten. Denna vackra blå Månadssten är kopplad till visdom, profetia och kunglighet. Den tros ge sin bäraren skydd samtidigt som den för lycka med sig och ger andlig insikt.

Genom historien, har safirer burits av kända människor. Abraham och King Solomon sägs ha använt safir maskots som skydd, grekerna bar stenarna för visdom när de besökte oraklet i Delfi, och tidiga kristna införde safirer i ringar som fick en särskild andlig betydelse.

Idag, fortsätter safirer att vara en symbol för kungligheter.Prins Charles presenteras prinsessan Diana med en berömda safir förlovningsring och prins Harry fortsatte traditionen när han gav en liknande ring till Kate. Alla kan njuta av dessa vackra stenar: många kvinnor önskar visar dessa gnistrande blå färgade stenar i trendiga infinity smycken.

Läsning spets
Unika julklappstips till Mamma

Självklart vill du som många andra överraska din mamma med något speciellt!

7 skäl att handla julklappar på nätet

För aktiva och överarbetande människor, är möjligheten att handla online en skänk från ovan.