10 skäl till varför smycken är en bättre Alla hjärtans dag gåva än choklad

Letar du efter en unik ”All hjärtans dag present”? Här är tio skäl till att välja smycken istället för tråkigt, traditionell choklad.
#1
Inga kalorier
Choklad är väldigt gott och den mörka chokladen har även några hälsosamma fördelar jämfört men annan choklad. Chokladen ligger i vackra förpackningar men dessa sötsaker innehåller mängder av kalorier. De flesta människor försöker att kontrollera deras dagliga intaget av sötsaker så de allra flesta skulle föredrar något glittrande istället för något sött.
 

Litet 14K Guld Carrie Modell Namnhalsband
#2
Varar längre
Visst är choklad ett nöje att äta, men det nöjet varar bara några ögonblick, snart ersättas glädjen i ångerst. Smycken - även mycket billiga smycken – kan användas under en lång tid. Ett guld namnhalsband som exempel håller sig vackert under många år.
solid guld smycken > >

#3
Du kan personifiera den
Det finns många sätt att personifiera smycken! Med initialer, ett monogram, ett namn eller två, kanske till och med en månadssten eller kristall i en färg som tilltalar mottagaren. Du kan även använda en hemligt smeknamn eller ett särskilt ord som är särskilt meningsfull för dig eller er. Namnsmycken kan blir en spännande, perfekt och unik gåva till - Alla hjärtans dag.
 

Sammanflätat Hjärthalsband med månadsstenar
#4
Visa att du har lagt ner energi och tanke bakom din gåva
Den 14 februari hittar du lådor med choklad överallt. Snabbköp, apotek, och även bensinstationer säljer choklad. De gåvorna passar bra för en glömsk person som behöver hitta en snabb present i sista minuten. Smycken visar att du bryr dig och att du lagt ner energi och ansträngning för att kunna ge bort en speciell gåva.
mamma smycken > >

#5
Smycken är ett bestånde minne
När chokladen har ätits upp, är den borta för alltid. Smycken blir ett speciellt minne av en speciell tid i ditt liv, ett minne man ständigt kan bära och komma ihåg. Ett infintity halsband är ett bra exempel på ett enkelt, meningsfullt och minnesvärt smycke som hon kommer att älska.
 

Halsband till Mor - 3 Brickshalsband
#6
Du kan enkelt dölja det
Du kan gömma den i fickan, i din bil eller någonstans för att sedan snabbt ta fram vid det rätta tidspunkt. Detta gör det lättare att kunna lämna över gåvan vid rätt tillfälle och det kommer att blir en riktig överraskning.
silver smycken > >

#7
Smycken med stil
Det finns en anledning till varför så många människor njuterav att ge bort våra smycken som gåvor till kvinnor: De är alltid stilfulla och de passa in till allt som finns i garderoben. Klassiskt eller trendiga, i silver, guld eller i ett annat av våra populära material. Detta en gåva som i all säkerhet kommer att bli uppskattad för en lång tid framöver.
 

Halsband till Mor - 3 Brickshalsband
#8
I alla prisklasser
Många människor ger choklad eftersom det är prisvärt. Vad du kanske inte vet är att vackra smycken inte behöver kosta en förmögenhet. Du kan naturligtvis spendera tusentals kronor om du vill, men du kan också hitta många smycken som hon kommer att uppskatta och som passar din plånboken.
infinity smycken > >

#9
Hon kan visa upp den
"Titta, han gav mig choklad!" (Säger knappast ingen kvinna!) I stället för choklad, ge henne något hon kan vara stolt över att få visa upp för sina vänner.
 

Månadsstens Hjärt Halsband med Graverade Namn
#10
Inte Cliché
Hjärtformade lådor är söta, men de tillhörde förra året, och året innan dess, och många år tidigare. Välj ett smycken som tilltalar hennes känsla för stil och hon kommer att uppskatta dig ännu mer.
mamma smycken > >

Läsning spets
Personliga Julklappar för henne

Att välja den rätta julklappen kan vara svårt och tidskrävande. Att välja något till en person som verka ha allt gör det ännu svårare.

5 Vackra Infinity smycken till jul

Infinity smycken är ett perfekt att välja som en julklapp.

$(document).ready(function(){ $('.btn-blog-readmore').click(function(){ $(this).text(function(i,old){ return old=='Läs mer' ? 'Läs mindre' : 'Läs mer'; }); }); });