MITTNAMNHALSBAND BLOG

RINGAR

Så Stylar Du Din Ringstapel

Med våra siffror virade runt våra väskor och mobiler är det inte konstigt att det nu är inne med fingerstyling. Inte så att ringar är en moderevolution men däremot hur människor börjat bära dem!

Handla vår Kollektion av Personliga Ringar >
PRESENTER

De 5 Främsta Tipsen För Att Välja den Perfekta Nyckelkedjan

När de du älskar håller nycklarna till ditt hjärta kan det vara en god idé att bära ditt hjärta på dina nycklar! Av detta skäl, när vi vill fira våra kära oh närstående personer, söker vi alltid efter den perfekta typen av nyckelgodis.

Handla Personlig Nyckelringskollection nu >
Ryska ringar

Ryska ringar, mer än bara design

När det finns så mycket att uppleva och lära sig av andra kulturer, vänder sig alltfler av oss till andra kulturer än våra egna för att upptäcka nya sätt att hylla kärlekens betydelse. Det är från denna känsla.

Handla vår Cirkel Smycken Kollektion >
PRESENTER

Månadssten för augusti – Olivin

Hej där olivin, vem är du nu igen? För de gudinnor som har turen att vara födda i augusti, har du den viktiga uppgiften att bära olivin stenen.

se smyckekollektion med månadsstenar >
Personliga Fotlänkar

Den optimala sommarguiden för Vackra fötter

Sommarsolen har visat sig och det betyder att det är dags att dra av vinterstövlarna och vicka på tårna i friska luften. Med denna säsongs fokus på fotlänkar och fotsmycken, är tiden inne för att visa upp dessa benförlängningar med en fräsch ren look!

SE HELA NAMNARMBAND KOLLEKTION >
SMYCKEN

Infinity

Infinitysmycken är en mycket stor modetrend idag och många väljer att bära ett infinity halsband eller infinity armband dagligen. 

Läs mer >
PRESENTER

Septembers månadssten

Våra septemberbarn har äran att förkroppsliga månadsstenen safir. Trots att de finns i många olika färger, känns safirsmyckestenar bäst igen på sin djupblå färg. 

Läs mer >
Presenter

Förstklassiga smycken presenter för bröllopsfesten för Under KR350

Det finns inget mer spännande i livet än att planera din stora dag.

Läs mer >