MITTNAMNHALSBAND BLOG

SMYCKEN

Hitta den perfekta alla hjärtans dag-presenten till honom

När kärlekssäsongen nu närmar sig med stormsteg undrar du säkert vilken perfekt present som kommer att säga Jag älskar dig på rätt sätt. När det gäller att ge presenter eller snarare att få presenter, finns det två typer av människor i denna värld.

Handla vår Herrsmycken Kollektion >
PRESENTER

Den perfekta alla hjärtands dag-presenten

14 februari är inte bara ytterligare en av årets dagar. Det är dagen när vi förklarar vår kärlek, när hjärtan svämmar över av kärlek och luften är fylld av romantik. Alla hjärtans dag är den dag på året då vi tar ett djupt andetag och ett särskilt tillfälle att hylla de vi verkligen älskar.

Par smycken >
PRESENTER

Meningen med alla hjärtans dag

Om du trodde att alla hjärtans dag endast handlar om rosor och choklad, kommer du att bli besviken och du måste tyvärr ta av dig dessa rosafärgade glasögon. Liksom alla romantiska berättelser, börjar och slutar alla hjärtans dag i tragedi.

Handla från vår kollektion av parsmycken >
PRESENTER

Vad betyder Infinity-symbolen?

Många människor lägger till ett infinity-halsband eller ett infinity-armband till sina vardagskläder. Betydelsen bakom ett infinity-halsband är faktiskt ganska vacker – det symboliserar evighet, egenmakt och evig kärlek.

Handla vår Infinity Smycken Kollektion >
PRESENTER

Granatens betydelse: Januari månadssten

Du känner troligen igen granater som vackra röda ädelstenar, men visste du att januaris månadssten har en lång historia av att användas i amuletter och talismaner? De kallades ibland krigarstenar och glimmande granater ansågs historiskt skydda sina bärare i strid, samt skydda mot gift.

Manadsstens Smycken >
PRESENTER

Julklappslista för familjen: En användbar guide

Julhelgen är alldeles om hörnet och genom att vara ute i god tid kan du njuta av julhelgen medan andra jäktar från butik till butik. Låt oss hjälpa dig göra planeringen lite enklare med denna användbara guide för din julklapplista!

Läs mer >
PRESENTER

4 Unika Julklappar till Mamma

Vi klandrar dig inte för att du vill överraska din mamma med något speciellt! Istället för de vanliga handskarna, tofflorna eller kroppslotionen, vad sägs om något som är lite mer kreativt? Du hittar massor av inspiration från vår lista med överkomliga, unika julkappar till mamma.

Läs mer >
PRESENTER

Nytt år, ny look

Det finns ingenting som slår ett nytt år när det gäller att se fram emot spännande nya saker. Föresatser, löften och stora förväntningar på allt vi önskar och förväntar oss att uppnå under det kommande året. Även om det naturligtvis står högt upp på listan att bli en bättre mamma, få mer tid för mina vänner, dricka mer vatten och lära mig laga mat; är jag mer intresserad av mina föresatser om att få en spännande stil inför året som kommer!

Handla ur vår Bästsäljande Kollektion >