Guldpläterade halsband & smycken

Upptäck unika 18k guldpläterade halsband, kedjor och smycken pläterade med silver - Varje smycke vi tillverkar är av hög kvalitet.
155 produkter
Sortera efter
antal inskriptioner
handla till
material
preisbereich
Visade 42 av 155


Vad betyder guldpläterade smycken?


Ett guldpläterat smycke är ett metallsmycke med ett lager av flytande guld (eller något mindre) ovanpå. Även om skiktet är tunt har det fortfarande den glansiga yta som liknar äkta guld.



Guld och anlöpning: Vad du behöver veta


För alla som har ägt guldsmycken, oavsett om de är äkta eller guldpläterade, är en av de främsta farhågorna att de ska bli missfärgade. Anlöpning orsakas av korrosion på ytan, vilket resulterar i en mörk missfärgning av metallen. Även om många experter hävdar att rent guld inte missfärgas är det svårt att hitta smycken som är tillverkade av rent guld. Det är en mjuk metall och kombineras därför med basmetaller för att förstärka den. Om du har guldsmycken som är missfärgade betyder det inte att du har "falskt guld", utan snarare att det inte är rent guld. Anlöpning kan ske när som helst. Målet är att veta vad som får guld att missfärgas och vad du kan göra för att förhindra det.


Dela dina MYKA-ögonblick