Massivt Guld Namnhalsband

Satsa på guld med våra namnhalsband i guld och namnkedjor i 10K eller 14K massivt guld.
71 produkter
Sortera efter
antal inskriptioner
handla till
material
preisbereich
Visade 42 av 71


Upptäck vår omfattande kollektion av rent guld där du kan välja halsband med namn som plattor och kedjor. Namnhalsbanden i guld finns i 10K och 14K vitt och gult guld: från utsökta utsmyckningar till en fräsch och modern look. Guldkollektionen får dig att se riktigt elegant ut.


Är ett namnhalsband i guld en bra present?


Ja, det är det! Det är inte bara tidlöst och elegant, utan också universellt smickrande och meningsfullt. Ett vanligt guldhalsband är en bra present i sig - ett lyxigt halsband som omedelbart lyfter en outfit. Men om du lägger till ett personligt element i form av ett namnhalsband i guld får mottagaren ett klassiskt smycke som tillverkats speciellt för henne och som hon utan tvekan kommer att uppskatta i många år framöver.



Vilka typer av namnhalsband i guld har MYKA?


När det gäller design är det knappast en överdrift att säga att urvalet är i stort sett obegränsat. Du kan gravera namnhalsbandet i guld med ditt namn eller smeknamn, eller namnet på någon du tycker om. Det finns flera olika typsnitt: kursiv stil, signaturstil, gammal engelsk stil och arabiska. Vissa designer har detaljer som en månsten, en fjäril eller ett hjärta. Det blir ännu roligare att shoppa när du ser vilka material vi erbjuder: 10k, 14k vitt och gult guld.


Dela dina MYKA-ögonblick