Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Hjärthalsband med bokstäver i silver
Hjärthalsband med bokstäver i silver Hjärthalsband med bokstäver i silver - 1 Hjärthalsband med bokstäver i silver - 2 Hjärthalsband med bokstäver i silver - 3 Hjärthalsband med bokstäver i silver - 4
x
Hjärthalsband med bokstäver i silver Hjärthalsband med bokstäver i silver - 1 Hjärthalsband med bokstäver i silver - 2 Hjärthalsband med bokstäver i silver - 3 Hjärthalsband med bokstäver i silver - 4
GRATIS LEVERANS

Hjärthalsband med bokstäver i silver

Was: 480 kr
Now:
290 kr
Du Sparar: 40%
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Välj Material:
Välj antal berlocker (1-6):
Första initial:
Välj kedjelängd:Storleksguide
 40 cm
 • 40 cm
 • 50 cm
 • 55 cm
This product is out of stock
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM

Skriv ett namn eller skapa ett unikt monogram med vårt Hjärthalsband med bokstäver i silver! Så länge det finns plats så går allt. Detta vackra smycke har upp till sex små hjärtan på en smal kedja. Varje berlock är personaliserat med en stor bokstav i ett kontrasterande typsnitt. Den är vackert skapat i Sterling Silver och har:

 • 1-6 hjärtberlocker
 • En bokstav per berlock
 • Stora bokstäver
 • Kedja i Sterling Silver

Varför Alla Älskar Det:

Vare sig du väljer en initial, ett namn eller dina barns initialer så kommer du att älska känslan av hur detta halsband ser ut och känns. Valen är oändliga vare sig du unnar dig själv eller skapar en kärleksfull present till någon speciell!

FLER VAL:

Detta halsband finns även i en 18K Guldplätering och 18K Roseguldplätering. Du hittar den i: Bokstavshalsband kollektionen och Hjärthalsband med Namn Kollektionen

Visa mer Visa mindre
Alla bokstäver har stora bokstäver.
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:110-01-2496-04
Material:Sterling Silver 925
Modell:Hjärta Kollektion
Tjocklek:2.65mm
Mått:8.9mm x 9.3mm
Kedjestil:Rolokedja
Kedjelängd:40cm, 45cm, 50cm, 55cm
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Standard Leverans
Få den till 24/06/2020
Snabb Leverans
Få den till 22/06/2020
Express Leverans
Få den till 17/06/2020
 • Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
 • På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
3D-graverat stavhalsband i guldplätering

3D-graverat stavhalsband i guldplätering

1,150 kr790 kr
Droppe Halsband med Månadssten till Mamma i Guldplätering

Droppe Halsband med Månadssten till Mamma i Guldplätering

1,090 kr690 kr
Personligt Cirkel Halsband med Cubic Zirconia i Guldplätering

Personligt Cirkel Halsband med Cubic Zirconia i Guldplätering

1,190 kr690 kr
Halsband med bokstav i Guldplätering

Halsband med bokstav i Guldplätering

780 kr540 kr

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.