Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen på kundserv@mittnamnhalsband.se.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Hjärthalsband i roseguldpläterat silver
Hjärthalsband i roseguldpläterat silver Hjärthalsband i roseguldpläterat silver - 1 Hjärthalsband i roseguldpläterat silver - 2 Hjärthalsband i roseguldpläterat silver - 3
x
Hjärthalsband i roseguldpläterat silver Hjärthalsband i roseguldpläterat silver - 1 Hjärthalsband i roseguldpläterat silver - 2 Hjärthalsband i roseguldpläterat silver - 3
GRATIS LEVERANS

Hjärthalsband i roseguldpläterat silver

Was: 990 kr
Now:
590 kr
Du Sparar: 40%
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Välj Material:
Första raden: (valfri, Upp till 10 tecken)
Andra raden: (valfri, Upp till 10 tecken)
Tredje raden: (valfri, Upp till 7 tecken)
Vill du ha ingravering på baksidan?
Välj kedjelängd:
Välj garanti:
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM
Unna henne ett personligt graverat smycke som strålar precis som er kärlek: Vårt Hjärthalsband i roseguldpläterat silver! Gör det unikt genom att personalisera framsidan med era initialer och en speciell årsdag. Du kan lämna baksidan blank eller så kan du även personliggöra den med en speciell gravering. När du väl har bestämt dig för hur du vill personalisera denna unika hjärtformade berlock så kommer våra begåvade hantverkare personalisera det utifrån din beställning. Detta vackra halsband är den perfekta Alla Hjärtans Dag presenten, en årsdag eller något annat tillfälle som förtjänar något extraordinärt. Den är skapad i 18k Roseguldplätering över Sterling Silver (0,925). Denna berlock kommer med en matchande ärtlänkskedja i Roseguldplätering. Gå gärna in och ta en titt på vår graverade smycken kollektion för fler val som denna romantiska stilen som du också kan få i Sterling Silver eller 18K Guldplätering.
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:110-01-2221-21
Material:18k Roseguldplätering på 925 Sterling Silver
Modell:Kärlek Kollektion
Tjocklek:1.1mm
Mått:21.5mm x 20mm
Kedjestil:Rolokedja
Kedjelängd:35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Standard Leverans
Få den till 21/04/2020
Snabb Leverans
Få den till 15/04/2020
Express Leverans
Få den till 09/04/2020
Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Infinity bricka med gravering – guldpläterint

Infinity bricka med gravering – guldpläterint

570 kr440 kr
Brick halsband med hjärta  - sterling silver

Brick halsband med hjärta - sterling silver

470 kr340 kr
Vertikal brick halsband med infinity smycke

Vertikal brick halsband med infinity smycke

600 kr450 kr
Brick halsband med hjärta  - guldpläterat

Brick halsband med hjärta - guldpläterat

650 kr500 kr

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.