Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Sidoinitial Halsband i Guld Vermeil
Sidoinitial Halsband i Guld Vermeil Sidoinitial Halsband i Guld Vermeil - 1 Sidoinitial Halsband i Guld Vermeil - 2 Sidoinitial Halsband i Guld Vermeil - 3
x
Sidoinitial Halsband i Guld Vermeil Sidoinitial Halsband i Guld Vermeil - 1 Sidoinitial Halsband i Guld Vermeil - 2 Sidoinitial Halsband i Guld Vermeil - 3
GRATIS LEVERANS

Sidoinitial Halsband i Guld Vermeil

Was: 1,330 kr
Now:
790 kr
Du Sparar: 41%
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Välj Material:
Vänligen välj bokstav:
Välj kedjelängd:
 45 cm
 • 35 cm
 • 40 cm
 • 45 cm
 • 50 cm
 • 55 cm
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM

Vårt Sidoinitial Halsband i Guld Vermeil är ett elegant och unikt sätt att introducera dig själv på samtidigt som du håller alla dina personliga detaljer privata! Detta sofistikerade halsband har en initial i ditt val och kommer med en smal kedja. Den är skapad i 18K Guld Vermeil som är mer hållbart och lyxigare än en standard guldplätering. Halsbandet har:

 • En unik asymmetrisk design
 • 1 initial
 • Ett typsnitt i fetstil och versaler
 • En kedja i 18K Guld Vermeil

VARFÖR DU KOMMER ATT ÄLSKA DET:

Detta halsband passar med nästan allt vare sig du bär den ensam för en minimalistisk look eller med andra favoriter för en glammigare look. Den är alltid underbar!

FLER VAL:

Detta halsband finns även i Sterling Silver och 18K Guldplätering. Glöm inte att ta en titt på vår hela kollektion för fler halsband med bokstav! Det finns något för alla.

Visa mer Visa mindre
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:110-01-370-33
Material:Guld Vermeil
Modell:Initial Halsband
Tjocklek:0.8mm
Mått:35.83mm x 21.21mm
Kedjestil:Rolokedja
Kedjelängd:35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Standard Leverans
Få den till 01/05/2020
Snabb Leverans
Få den till 29/04/2020
Express Leverans
Få den till 21/04/2020
Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Armband med sammanflätade hjärtan i Guld Vermeil

Armband med sammanflätade hjärtan i Guld Vermeil

1,420 kr990 kr
ID armband för män i Guld Vermeil

ID armband för män i Guld Vermeil

1,290 kr990 kr
Halsband med Hjärta i Guld Vermeil

Halsband med Hjärta i Guld Vermeil

1,460 kr1,090 kr
Ring med två namn i Guld Vermeil

Ring med två namn i Guld Vermeil

1,290 kr970 kr

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.