COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Halsband med Hjärta i 10K Guld
Halsband med Hjärta i 10K Guld Halsband med Hjärta i 10K Guld - 1 Halsband med Hjärta i 10K Guld - 2 Halsband med Hjärta i 10K Guld - 3
x
Halsband med Hjärta i 10K Guld Halsband med Hjärta i 10K Guld - 1 Halsband med Hjärta i 10K Guld - 2 Halsband med Hjärta i 10K Guld - 3
GRATIS LEVERANS

Halsband med Hjärta i 10K Guld

Vårt pris:
1,990 kr
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Välj Material:
Första inskription: (Upp till 10 tecken)
Andra inskription: (Upp till 10 tecken)
Välj kedjelängd:Storleksguide
 35 cm
 • 35 cm
 • 40 cm
 • 45 cm
 • 55 cm
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM

Vårt Halsband med Hjärta i 10K Guld är ett vackert kärleksmotiv av kärleken du delar. Detta charmerande smycke har två vackra sammanförda hjärtan. Den personifieras med en gravering på varje hjärta som vi skapar i ett elegant typsnitt. Den är skapad i en vacker 10K Guld och har:

 • 2 hjärtberlocker
 • 2 namn/ ord
 • Ett elegant typsnitt
 • Kulkedja i 10K guld

VARFÖR ALLA ÄLSKAR DET:

Detta är ett halsband som går med allt och är mångsidigt nog att kunna användas varje dag. Det bästa av allt är att det är en daglig påminnelse om de som betyder mest för dig!

FLER VAL:

Detta halsband finns även i Sterling Silver, 18K Guldplätering, 18K Roseguldplätering och Guld Vermeil. Se vår hela kollektion för att hitta andra hjärthalsband med namn till alla på din presentlista!

Visa mer Visa mindre
Den första bokstaven är stor.
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:110-01-492-20
Material:10k Massivt guld
Modell:Par Kollektion
Tjocklek:0.7mm
Mått:35.83mm x 21.21mm
Kedjestil:Kulkedja
Kedjelängd:35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Standard Leverans
Få den från 01/09/2020 - 04/09/2020
Snabb Leverans
Få den från 28/08/2020 - 31/08/2020
Express Leverans
Få den från 19/08/2020 - 21/08/2020
 • Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
 • På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Litet 14K Guld

Litet 14K Guld "Carrie" Modell Namnhalsband

1,890 kr
Diamant Halsband med Bokstav i Guldpläterat

Diamant Halsband med Bokstav i Guldpläterat

940 kr
3D-graverat stavhalsband i Guld Vermeil med Diamant

3D-graverat stavhalsband i Guld Vermeil med Diamant

1,490 kr
Namnhalsband med Signatur stil i 10k massivt guld

Namnhalsband med Signatur stil i 10k massivt guld

1,600 kr

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.