COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Två hjärtan för evigt halsband med diamanter i Guld Vermeil
Två hjärtan för evigt halsband med diamanter i Guld Vermeil Två hjärtan för evigt halsband med diamanter i Guld Vermeil - 1 Två hjärtan för evigt halsband med diamanter i Guld Vermeil - 2
x
Två hjärtan för evigt halsband med diamanter i Guld Vermeil Två hjärtan för evigt halsband med diamanter i Guld Vermeil - 1 Två hjärtan för evigt halsband med diamanter i Guld Vermeil - 2
GRATIS LEVERANS

Två hjärtan för evigt halsband med diamanter i Guld Vermeil

Vårt pris:
1,390 kr
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Välj Material:
Första inskription (Upp till 9 tecken):
Andra inskription (Upp till 9 tecken):
Välj kedjelängd:Storleksguide
 45 cm
 • 35 cm
 • 40 cm
 • 45 cm
 • 50 cm
 • 55 cm
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM

Du har letat överallt efter den perfekta presenten och här är den: Två hjärtan för evigt halsband med diamanter i Guld Vermeil är ett vackert val till Alla Hjärtans Dag och till andra högtider! Vare sig du unnar dig själv eller någon speciell så kommer du att älska detta snygga halsband som personaliseras med två graveringar och ett par glittrande diamanter. Den är i 18K Guld Vermeil som är en tjockare, mer hållbar och lyxigare guldplätering än en vanlig guldplätering. Detta halsband har:

 • Två graveringar
 • Ett elegant typsnitt
 • 2 rundslipade diamanter
 • En matchande drottninglänk
Upptäck meningen med guld vermeil, besök vår guld vermeil guide.

VARFÖR ALLA ÄLSKAR DET:

Guld och diamanter kompletterar varandra på ett tidlöst sätt - precis som kärleken ni delar! Ett vackert val som är perfekt att bära varje dag. Detta halsband är en vacker påminnelse av bandet mellan dig och din älskling.

FLER VAL:

Detta halsband finns även i Sterling Silver, 18K Guldplätering och Roseguldplätering. Du hittar den i hjärthalsband kollektionen

Visa mer Visa mindre
Den första bokstaven är stor.
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:110-01-1910-41
Material:Guld Vermeil
Modell:Kärlek Kollektion
Tjocklek:0.7mm
Mått:20.05mm x 21.02mm
Kedjestil:Drottninglänk
Kedjelängd:35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm
Sort av sten:Diamant
Karat:0.02
Form:Rund diamant
Klarhet:SI1-SI2
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Standard Leverans
Få den från 01/09/2020 - 04/09/2020
Snabb Leverans
Få den från 28/08/2020 - 31/08/2020
Express Leverans
Få den från 19/08/2020 - 21/08/2020
 • Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
 • På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Graverat Halsband med Månadsstenar för Par i Guld Vermeil

Graverat Halsband med Månadsstenar för Par i Guld Vermeil

990 kr
Månadsstenhalsband med graverade namn på hjärta - guldpläterat

Månadsstenhalsband med graverade namn på hjärta - guldpläterat

790 kr
Hjärthalsband med Två Hjärtan och Månadsstenar i Guldplätering

Hjärthalsband med Två Hjärtan och Månadsstenar i Guldplätering

690 kr
Hjärthalsband med bokstäver i guldplätering

Hjärthalsband med bokstäver i guldplätering

390 kr

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.