COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Sterling Silver-örhängen med Kubisk Zirkonia
Sterling Silver-örhängen med Kubisk Zirkonia Sterling Silver-örhängen med Kubisk Zirkonia - 1 Sterling Silver-örhängen med Kubisk Zirkonia - 2
x
Sterling Silver-örhängen med Kubisk Zirkonia Sterling Silver-örhängen med Kubisk Zirkonia - 1 Sterling Silver-örhängen med Kubisk Zirkonia - 2
GRATIS LEVERANS

Sterling Silver-örhängen med Kubisk Zirkonia

Vårt pris:
290 kr
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
This product is out of stock
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM
Våra designers ville skapa något extra speciellt dig: Våra Sterling Silver-örhängen med Kubisk Zirkonia! Var och en av dessa dramatiska örhängen har sex pärlformade Kubisk Zirkonia kristaller längs underkanten, och en mindre rundskuren Kubisk Zirkonia kristal placerad ovanför den breda kanten av varje päronform. En annan päronformad kubisk zirkonia kristall år placerad som örhängets toppdel. Dessa örhängen är gjorda med sterling silver. Se vad vår kollektion av ringar mer har att erbjuda.
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:110-12-1996-04
Material:Sterling Silver 0.925
Modell:Kubisk Zirkonia Kollektion
Tjocklek:2.6mm
Mått:20.66mm x 22.42mm
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Standard Leverans
Få den från 25/08/2020 - 28/08/2020
Snabb Leverans
Få den från 21/08/2020 - 24/08/2020
Express Leverans
Få den från 12/08/2020 - 14/08/2020
 • Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
 • På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Infinity bricka med gravering – guldpläterint

Infinity bricka med gravering – guldpläterint

440 kr
Brick halsband med hjärta - sterling silver

Brick halsband med hjärta - sterling silver

340 kr
Vertikal brick halsband med infinity smycke

Vertikal brick halsband med infinity smycke

450 kr
Brick halsband med hjärta - guldpläterat

Brick halsband med hjärta - guldpläterat

500 kr

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.