COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Böjda Örhängen med Kubisk Zirkonia i 18K Guldplätering
Böjda Örhängen med Kubisk Zirkonia i 18K Guldplätering Böjda Örhängen med Kubisk Zirkonia i 18K Guldplätering - 1 Böjda Örhängen med Kubisk Zirkonia i 18K Guldplätering - 2
x
Böjda Örhängen med Kubisk Zirkonia i 18K Guldplätering Böjda Örhängen med Kubisk Zirkonia i 18K Guldplätering - 1 Böjda Örhängen med Kubisk Zirkonia i 18K Guldplätering - 2
GRATIS LEVERANS

Böjda Örhängen med Kubisk Zirkonia i 18K Guldplätering

Vårt pris:
390 kr
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Välj Material
This product is out of stock
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM
Underbara detaljer gör våra Böjda Örhängen med Kubisk Zirkonia i 18K Guldplätering till ett fantastiskt tillägg till alla smyckeskrin. Denna böjda design kan piffa upp en tråking outfit eller addera extra glamm till speciella tillfällen. Dessa örhängen är gjorda med 18k guldplätering över Sterling Silver och glittrande Kubisk Zirkonia stenar. Se vad vår kollektion av personliga ringar mer har att erbjuda.
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:110-12-1993-09
Material:18K Guld Pläterat Sterling Silver 925
Modell:Kubisk Zirkonia Kollektion
Tjocklek:2mm
Mått:27.59mm x 2mm
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Standard Leverans
Få den från 29/08/2020 - 01/09/2020
Snabb Leverans
Få den från 23/08/2020 - 26/08/2020
Express Leverans
Få den från 16/08/2020 - 18/08/2020
  • Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
  • På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Stavörhängen med  Kubisk Zirkonia  i 18K Guldplätering

Stavörhängen med Kubisk Zirkonia i 18K Guldplätering

390 kr
ABC-örhängen i Guldplätering

ABC-örhängen i Guldplätering

490 kr
Små Barn Örhängen i Guld

Små Barn Örhängen i Guld

390 kr
Namnörhängen i 18k guldpläterat silver

Namnörhängen i 18k guldpläterat silver

690 kr

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.