COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Personligt Handskrivet Namn Halsband - vitt guld
Personligt Handskrivet Namn Halsband - vitt guld Personligt Handskrivet Namn Halsband - vitt guld - 1 Personligt Handskrivet Namn Halsband - vitt guld - 2 Personligt Handskrivet Namn Halsband - vitt guld - 3
x
Personligt Handskrivet Namn Halsband - vitt guld Personligt Handskrivet Namn Halsband - vitt guld - 1 Personligt Handskrivet Namn Halsband - vitt guld - 2 Personligt Handskrivet Namn Halsband - vitt guld - 3
GRATIS LEVERANS

Personligt Handskrivet Namn Halsband - vitt guld

Vårt pris:
1,600 kr
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Välj Material
Vänligen skriv ett namn/ord (Upp till 9 tecken):
Välj kedjelängd:Storleksguide
 35 cm
  •  35 cm
  •  40 cm
  •  45 cm
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM

Vårt Personliga Handskrivna Namn Halsband i vitt guld är ett underbart vackert smycke som syns och upppmärksammas! Halsbandet personifieras med ett ord eller namn och är skrivet i ett vackert tunt och nätt typsnitt. Den kommer med en vacker drottninglänk för en välbalanserad look. Den är i äkta Vitt Guld och har:

  • 1 gravering
  • Drottninglänk i Vitt Guld

VARFÖR ALLA ÄLSKAR DEN:

Det är ett perfekt halsband som passar med allt! Den ser fantastisk ut med eller utan andra halsband så du kommer att vilja bära den ofta.

FLER VAL:

Detta halsband finns även i Sterling Silver, 18K Guldplätering, 18K Roseguldplätering och Guld Vermeil. Du hittar de i Halsband med namn kollektionen.

Visa mer Visa mindre
Första bokstaven är versal.
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:109-01-1405-31
Material:10k Vitt Guld
Modell:Kärlekskollektion
Tjocklek:0.8mm
Mått:35.05mm x 5.01mm
Kedjestil:Drottninglänk
Kedjelängd:35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Gratis Leverans
Få den från 21/08/2020 - 24/08/2020
Standard Leverans
Få den från 17/08/2020 - 20/08/2020
Snabb Leverans
Få den från 10/08/2020 - 13/08/2020
Express Leverans
Få den från 30/07/2020 - 31/07/2020
  • Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
  • På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Personligt Handskrivet Namn Halsband - Guldplätering

Personligt Handskrivet Namn Halsband - Guldplätering

790 kr590 kr
18K Guldpläterat Silver

18K Guldpläterat Silver "Carrie"-Stil Namnhalsband

490 kr
18K Guldpläterad Hjärt Namnhalsband

18K Guldpläterad Hjärt Namnhalsband

550 kr
Flera Namnhalsband i guldplätering

Flera Namnhalsband i guldplätering

540 kr

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.