COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Armband med två sammansatta cirklar i 18 karat guldplätering
Armband med två sammansatta cirklar i 18 karat guldplätering Armband med två sammansatta cirklar i 18 karat guldplätering - 1 Armband med två sammansatta cirklar i 18 karat guldplätering - 2
x
Armband med två sammansatta cirklar i 18 karat guldplätering Armband med två sammansatta cirklar i 18 karat guldplätering - 1 Armband med två sammansatta cirklar i 18 karat guldplätering - 2
GRATIS LEVERANS

Armband med två sammansatta cirklar i 18 karat guldplätering

Vårt pris:
590 kr
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Välj Material
Liten cirkel:(Upp till 8 tecken)
Stor cirkel:(Upp till 8 tecken)
Välj kedjelangd:
Storleksguide
Hängen ingår i kedjelängden.
This product is out of stock
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM
Personliga armband är alltid uppskattat! Det är den perfekta presenten till alla tillfällen. Detta Armband med två sammansatta cirklar i 18 karat guldplätering är vackert skapat i guldplätering över 0.925 sterling silver och erbjuder ett mjukt och oemotståndligt lyster som kompletterar alla hudtoner. Den passar perfekt med olika stilar och är både stilfull och meningsfull. Personliggör den med namn eller gör den din genom att gravera in meningsfulla och motiverande ord. Armbandet finns också i Sterling Silver eller roseguldplätering. Hitta fler armband med gravyr i vår kollektion.
Hängen ingår i kedjelängden.
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:101-03-1695-08
Material:18K Guldpläterat Sterling Silver
Modell:Love Collection
Tjocklek:0.7mm
Mått:19 mm x 25 mm
Kedjestil:Rolokedja
Kedjelängd:14cm, 15.2cm, 16.5cm, 18cm, 19cm, 21.5cm
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Gratis Leverans
Få den från 04/08/2020 - 07/08/2020
Standard Leverans
Få den från 02/08/2020 - 05/08/2020
Snabb Leverans
Få den från 26/07/2020 - 29/07/2020
Express Leverans
Få den från 15/07/2020 - 16/07/2020
  • Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
  • På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Armband med sammanflätade hjärtan i 18K guldplätering

Armband med sammanflätade hjärtan i 18K guldplätering

1,000 kr690 kr
Mamma-armband med gravyr med kubisk zirkonia i guldplätering

Mamma-armband med gravyr med kubisk zirkonia i guldplätering

790 kr
Rysk Armring i Silver

Rysk Armring i Silver

590 kr
ID armband för män i silver

ID armband för män i silver

590 kr

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.