Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Runt Halsband med Gravyr i 18 karat roseguldplätering
Runt Halsband med Gravyr i 18 karat roseguldplätering Runt Halsband med Gravyr i 18 karat roseguldplätering - 1 Runt Halsband med Gravyr i 18 karat roseguldplätering - 2 Runt Halsband med Gravyr i 18 karat roseguldplätering - 3
x
Runt Halsband med Gravyr i 18 karat roseguldplätering Runt Halsband med Gravyr i 18 karat roseguldplätering - 1 Runt Halsband med Gravyr i 18 karat roseguldplätering - 2 Runt Halsband med Gravyr i 18 karat roseguldplätering - 3
GRATIS LEVERANS

Runt Halsband med Gravyr i 18 karat roseguldplätering

Was: 1,300 kr
Now:
890 kr
Du Sparar: 32%
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Välj Material
Skriv inskrift (Upp till 40 tecken):
Namnen bör separeras med komma-tecken.
Välj kedjelängd:Storleksguide
 50 cm
  •  40 cm
  •  45 cm
  •  50 cm
  •  55 cm
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM
Det finns något speciellt med personliga graverade halsband och vi tror att du kommer att älska detta halsband! Vårt Runda Halsband med Gravyr i 18 karat roseguldplätering har ett vackert meddelande till alla som älskar personliga guldpläterade smycken. Den inre cirkeln har vackra kristaller som tillför ett perfekt skimmer. Den yttre cirkeln har namn eller ord graveringar i ditt val och som gör det helt unikt. Det finns mycket plats till att personliggöra smycket. När du väl har valt detaljerna så kommer våra skickliga hantverkare ta hand om resten och skapa ett vackert smycke i din smak. Halsbandet är i 18K Roseguldplätering över 0.925 Sterling Silver och hänger från en matchande ärtlänkskedja som också är i Roseguldpläterat Sterling Silver. Älskar du looken och vill se mer? Besök vår kollektion av halsband med cirkel för fler val som denna sofistikerade stilen som du också kan få i Sterling Silver eller 18K Guldplätering.
Klicka här för att se vår kedjelängds guide.
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:110-01-2229-21
Material:18k Roseguldplätering på 925 Sterling Silver
Modell:Mors Kollektion
Tjocklek:0.9mm
Mått:28mm
Kedjestil:Rolokedja
Kedjelängd:40cm, 45cm, 50cm, 55cm
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Standard Leverans
Få den till 24/04/2020
Snabb Leverans
Få den till 20/04/2020
Express Leverans
Få den till 10/04/2020
Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Droppe Halsband med Månadssten till Mamma i Silver

Droppe Halsband med Månadssten till Mamma i Silver

920 kr540 kr
3D-graverat stavhalsband i silver

3D-graverat stavhalsband i silver

890 kr590 kr
Mammasmycke i 18k Guldpläterat Sterling Silver m. Barn-berlock

Mammasmycke i 18k Guldpläterat Sterling Silver m. Barn-berlock

740 kr490 kr
Guldpläterat infinity namnhalsband

Guldpläterat infinity namnhalsband

1,160 kr690 kr

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.