Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Familjesmycke med Gravyr och Diamant i 10K Gult Guld
Familjesmycke med Gravyr och Diamant i 10K Gult Guld Familjesmycke med Gravyr och Diamant i 10K Gult Guld - 1 Familjesmycke med Gravyr och Diamant i 10K Gult Guld - 2 Familjesmycke med Gravyr och Diamant i 10K Gult Guld - 3 Familjesmycke med Gravyr och Diamant i 10K Gult Guld - 4
x
Familjesmycke med Gravyr och Diamant i 10K Gult Guld Familjesmycke med Gravyr och Diamant i 10K Gult Guld - 1 Familjesmycke med Gravyr och Diamant i 10K Gult Guld - 2 Familjesmycke med Gravyr och Diamant i 10K Gult Guld - 3 Familjesmycke med Gravyr och Diamant i 10K Gult Guld - 4
GRATIS LEVERANS

Familjesmycke med Gravyr och Diamant i 10K Gult Guld

Vårt pris:
2,990 kr
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Välj Material
Välj antal inskriptioner (1-6):
Första inskription (Upp till 10 tecken):
Välj kedjelängd:Storleksguide
 35 cm
 • 35 cm
 • 40 cm
 • 45 cm
 • 55 cm
Välj garanti:
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM

Vårt Familjesmycke med Gravyr och Diamant i 10K Gult Guld är det perfekta sättet att dela med sig av kärleksfulla ord, familjenamn eller både och! Personifiera smycket med upp till 8 namn eller ord som vi kommer att gravera in bredvid de utskurna strålarna som ger smycket en sådan fin textyr. Den är vackert designad i 10K Guld Guld med en äkta diamant. Den hänger på en matchande stängd kulkedja och har:

 • En rundformad diamant
 • Upp till sex graveringar i ditt val
 • Stängd kulkedja i 10K Gult Guld

Vad Gör Detta Halsband en Favorit:

Den är väldigt trendig, meningsfull och tillräckligt mångsidig att bära tillsammans med en ledig klädsel, business casual eller till festligare kläder. Vare sig du skämmer bort dig själv eller någon som betyder väldigt mycket för dig så har halsbandet den bästa kombinationen av stil och djupare innebörd.

Se Mer:

Vår kollektion av mamma halsband med gravyr erbjuder ursnygga modeller för allas smak och stil som denna utsökta stilen som också finns i Sterling Silver, 18K Guldplätering och 18K Roseguldplätering. Glöm inte att ta en titt!

Visa mer Visa mindre
Gravering kommer att placeras från insidan till utsidan.
Den första bokstaven har stora bokstäver.
Klicka här att se vår kedjelängds guide.
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:110-01-2480-34
Material:10k Massivt guld
Modell:Mors Kollektion
Tjocklek:0.8mm
Mått:32.5mm x 35.5mm
Kedjestil:Kulkedja
Kedjelängd:35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm
Sort av sten:Diamant
Karat:0.02
Form:Rund diamant
Klarhet:SI1-SI2
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Gratis Leverans
Få den från 04/08/2020 - 07/08/2020
Standard Leverans
Få den från 02/08/2020 - 05/08/2020
Snabb Leverans
Få den från 26/07/2020 - 29/07/2020
Express Leverans
Få den till 16/07/2020
 • Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
 • På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Litet 14K Guld

Litet 14K Guld "Carrie" Modell Namnhalsband

1,890 kr
Infinity-namnhalsband i 10K guld

Infinity-namnhalsband i 10K guld

2,300 kr
Ring med tre namn i 10 k guld

Ring med tre namn i 10 k guld

1,900 kr
Graverat mammahalsband med månadssten - 14K guld

Graverat mammahalsband med månadssten - 14K guld

3,590 kr

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.