COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Litet Klassiskt Namnhalsband i Guld Vermeil
Litet Klassiskt Namnhalsband i Guld Vermeil Litet Klassiskt Namnhalsband i Guld Vermeil - 1 Litet Klassiskt Namnhalsband i Guld Vermeil - 2 Litet Klassiskt Namnhalsband i Guld Vermeil - 3 Litet Klassiskt Namnhalsband i Guld Vermeil - 4
x
Litet Klassiskt Namnhalsband i Guld Vermeil Litet Klassiskt Namnhalsband i Guld Vermeil - 1 Litet Klassiskt Namnhalsband i Guld Vermeil - 2 Litet Klassiskt Namnhalsband i Guld Vermeil - 3 Litet Klassiskt Namnhalsband i Guld Vermeil - 4
GRATIS LEVERANS

Litet Klassiskt Namnhalsband i Guld Vermeil

Vårt pris:
640 kr
3 stjärnor av 5 (2)
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Välj Material:
Vänligen skriv in ett namn /ord: (Upp till 10 tecken):
Välj kedjelängd:Storleksguide
 45 cm
 • 35 cm
 • 40 cm
 • 45 cm
 • 50 cm
 • 55 cm
Välj garanti:
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM

Unna någon speciell eller dig själv ett Litet Klassiskt Namnhalsband i Guld Vermeil! Detta utsökta smycke kommer med ett namn eller ord i ditt val i vackert och sofistikerat typsnitt. Utöver alla bokstäver i alfabetet så kan det läggas till specialtecken så att du kan skapa ditt unika smycke. Detta fantastiska smycke är i Förgyllt Silver (Vermeil) och kommer med en matchande ankarkedja i en storlek du själv väljer. Den har:

 • En gravering
 • Ett vackert typsnitt
 • Ankarkedja
För att upptäcka mer om guld vermeil, besök vår guld vermeil guide.

Vad Gör Detta Halsband En Favorit:

Detta är det ultimata namnhalsbandet: det är halsbandet alla letar efter och så är det förstås det perfekta smycket du väljer när du vill ha ett smycke som du kan ha på dig hela dagen. Om du ger det som en present så kommer det helt säkert bli uppkattat.

Fler Val:

Kolla gärna in vår kollektion för fler namnsmycken för att fira livet och dem du älskar. Detta klassiska valet finns också 14K Massivt Guld, 18K Roseguldplätering, 18K Guldplätering och Sterling Silver.

Visa mer Visa mindre
Kan den graveras i ett annat språk än engelska?
Detta halsband säljs endast med engelska bokstäver - men accenter på bokstäver och bindestreck är också möjliga.
Kan jag lägga till siffror till gravyren?
Ja, du kan gravera både bokstäver och siffror. Romerska siffror rekommenderas inte.
Är gravyren som den visas på bilden?
Ja, smyckena levereras som de visas och den första bokstaven är en versal, kolla in vår förhandsgranskning av teckensnitt.
Hur vet jag vilken längd på kedja jag ska välja?
Klicka här för att se guide till kedjelängd. Tänk på att hängsmycket inte är inkluderat i kedjans längd och storleken på hängsmycket varierar efter namn och stil.
Hur säkerställer ni kvaliteten på mina smycken?
Varje smycke är specialtillverkat så att vi kan leverera toppkvalitet utan kompromisser. Från valet av de finaste materialen till kvalitetskontroll, strävar vi efter 100 % nöjda kunder.
Hur långa tid tar det innan mina smycken kommer?
Klicka här för att se vår leveransinformation. Du hittar mer information om våra leveransalternativ, priser och tidsramar.
Observera att dessa frågor är relevanta endast för den här produkten.
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:110-01-147-33
Material:Guld Vermeil
Modell:Personligt Namhalsband
Tjocklek:0.7mm
Mått:5 - 10 mm
Kedjestil:Kabelskedja
Kedjelängd:35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Gratis Leverans
Få den från 10/08/2020 - 13/08/2020
Standard Leverans
Få den från 08/08/2020 - 11/08/2020
Snabb Leverans
Få den från 01/08/2020 - 04/08/2020
Express Leverans
Få den från 21/07/2020 - 22/07/2020
 • Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
 • På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Litet 18K Guldpläterat Carrie Stil Namnhalsband

Litet 18K Guldpläterat Carrie Stil Namnhalsband

520 kr390 kr
Sterling Silver Klassiskt Namnhalsband

Sterling Silver Klassiskt Namnhalsband

390 kr
Cirkelhalsband med romerska bokstäver i silver

Cirkelhalsband med romerska bokstäver i silver

490 kr
Personligt Handskrivet Namn Halsband - Guldplätering

Personligt Handskrivet Namn Halsband - Guldplätering

790 kr590 kr
Våra kunders omdömen
3av 5
Baserat på 2 recensioner
1
0
0
0
1
|
Hagfors
Juni 2020
|
Spånga
Januari 2020

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.