COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Bollhänge Halsband i Sterling Silver
Bollhänge Halsband i Sterling Silver Bollhänge Halsband i Sterling Silver - 1
x
Bollhänge Halsband i Sterling Silver Bollhänge Halsband i Sterling Silver - 1
GRATIS LEVERANS

Bollhänge Halsband i Sterling Silver

Vårt pris:
180 kr
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM

Vårt Bollhänge Halsband i Sterling Silver är gudomlig: Den är elegant, minimalistisk och kan justeras tack vare kedjan som kan förlängas eller förkortas utifrån din preferens. Den har en vacker slät boll som strålar och fångar upp ljuset. Den är gjord i Sterling Silver. Den har:

  • En boll berlock
  • En ärtlänkskedja på 40.5 cm + 5 cm reglering

Varför Du Kommer Att Älska Den:

Detta är ett fantastiskt halsband som är enkelt att bära både med en elegantare och minimalistisk look. Du kan även bära den med andra favoriter och så framhäver den halsringningen. Vare sig du är på stranden eller på en fest så är den enkel att bära.

Fler Val:

Besök vår kollektion för silver halsband med namn för fler val, perfekt för att bära med andra halsband eller för att unna någon speciell. Älskar du denna stilen? Den finns också tillgänglig i 18K Guldplätering.

Visa mer Visa mindre
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:110-01-1978-04
Material:Sterling Silver 0.925
Modell:Bollkollektion
Tjocklek:6mm
Mått:6mm
Kedjestil:Silver Rolo kedja
Kedjelängd:40cm + 5cm förlängning
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Gratis Leverans
Få den från 03/08/2020 - 06/08/2020
Standard Leverans
Få den från 01/08/2020 - 04/08/2020
Snabb Leverans
Få den från 25/07/2020 - 28/07/2020
Express Leverans
Få den från 14/07/2020 - 15/07/2020
  • Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
  • På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Litet 18K Guldpläterad Sterling Silver Klassiskt Namnhalsband

Litet 18K Guldpläterad Sterling Silver Klassiskt Namnhalsband

440 kr
Presentask

Presentask

49 kr
Herrarmband av Flätat Läder med Runda Namnberlocker i Silver

Herrarmband av Flätat Läder med Runda Namnberlocker i Silver

840 kr
Infinity Namnhalsband

Infinity Namnhalsband

690 kr

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.