COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Pil Halsband i Sterling Silver för Män
Pil Halsband i Sterling Silver för Män Pil Halsband i Sterling Silver för Män - 1 Pil Halsband i Sterling Silver för Män - 2 Pil Halsband i Sterling Silver för Män - 3 Pil Halsband i Sterling Silver för Män - 4
x
Pil Halsband i Sterling Silver för Män Pil Halsband i Sterling Silver för Män - 1 Pil Halsband i Sterling Silver för Män - 2 Pil Halsband i Sterling Silver för Män - 3 Pil Halsband i Sterling Silver för Män - 4
GRATIS LEVERANS

Pil Halsband i Sterling Silver för Män

Vårt pris:
540 kr
5 stjärnor av 5 (1)
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Gravering på baksidan (Upp till 10 tecken):
Välj kedjelängd:Storleksguide
This product is out of stock
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM

Vi har skapat en helt ny modell av en klassisk designen: Pil Halsband i Sterling Silver för Män. Detta smycke är snyggt runt hans hals med en djärv geometrisk form. Framsidan är mycket detaljerad och på baksidan finns det plats för en gravering - till exempel ett namn eller ord som har en stor betydelse. Detta halsband är i Sterling Silver. Den har:

  • Drottninglänk
  • Pil halsband i Sterling Silver
  • Gravering på baksidan

VARFÖR HAN KOMMER ATT ÄLSKA DET:

Pil smycken har alltid associerats med styrka, skydd, makt och självsäkerhet. Detta smycke kan han bära med en ledigare stil och dölja när han bär en mer uppklädd still. Han kommer förmodligen se den som en amulett. Samtidigt så är den meningfull för den gavs av dig och graveringen har också en speciell betydelse.

FLER VAL:

Vi bjuder in dig att ta en titt på vår kollektion av fler herr halsband för att ta hans stil till en ny nivå och samtidigt unna honom personliga detaljer.

Visa mer Visa mindre
Vi kommer att anpassa exakt som är skrivet i beställningen, vänligen dubbelkolla din stavning.
Klicka här för att se vår kedjelängds guide.
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:110-01-2358-04
Material:Sterling Silver 925
Modell:Mänskollektion
Tjocklek:3.6mm
Mått:47.8mm x 14.55mm
Kedjestil:Drottninglänk
Kedjelängd:60 cm , 65 cm
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Gratis Leverans
Få den från 03/08/2020 - 06/08/2020
Standard Leverans
Få den från 01/08/2020 - 04/08/2020
Snabb Leverans
Få den från 25/07/2020 - 28/07/2020
Express Leverans
Få den från 14/07/2020 - 15/07/2020
  • Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
  • På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Mamma halsband med graverade namnberlocker och blad i Silver

Mamma halsband med graverade namnberlocker och blad i Silver

700 kr
Infinity Namnhalsband

Infinity Namnhalsband

690 kr
Graverat herrarmband i rostfritt stål och svart läder

Graverat herrarmband i rostfritt stål och svart läder

1,000 kr690 kr
Rysk Armring i Silver

Rysk Armring i Silver

590 kr
Våra kunders omdömen
5av 5
Baserat på 1 recensioner
1
0
0
0
0
|
Gällivare
Augusti 2019
Riktigt snyggt! Rejält. Manligt. Toppenfin present.

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.