Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Personlig ring i roséguldplätering med två namn
Personlig ring i roséguldplätering med två namn Personlig ring i roséguldplätering med två namn - 1 Personlig ring i roséguldplätering med två namn - 2 Personlig ring i roséguldplätering med två namn - 3 Personlig ring i roséguldplätering med två namn - 4 Personlig ring i roséguldplätering med två namn - 5
x
Personlig ring i roséguldplätering med två namn Personlig ring i roséguldplätering med två namn - 1 Personlig ring i roséguldplätering med två namn - 2 Personlig ring i roséguldplätering med två namn - 3 Personlig ring i roséguldplätering med två namn - 4 Personlig ring i roséguldplätering med två namn - 5
GRATIS LEVERANS

Personlig ring i roséguldplätering med två namn

Vårt pris:
690 kr
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Välj Material:
Välj antal namn (2-3):
Första inskription: (Upp till 8 tecken):
Andra inskription (Upp till 8 tecken):
Välj ringstorlek:Storleksguide för ringar
Välj garanti:
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM
Ändra din storlek gratis!

Älskar du roséguld? Du kommer att gilla att bära denna Personlig ring i roséguldplätering med två namn tack vare dess ljuvliga glans och lilla extra. Med två namn i liten skrift, kan du uttrycka dig själv med detta ljuvliga smyck och se hur elegant ut som helst. Inte bara för särskilda tillfällen! Detta speciella smycke kompletterar din vardagsstil tack vare det moderna utseendet. Glöm inte att se vår kollektion av namnringar för ännu fler alternativ! Skräddarsy mig! Med denna eleganta ring kan du skräddarsy två ord istället för ett. Välj bara upp till åtta tecken för att skapa varje rad. Eftersom våra guldsmeder gör varje ring personlig exakt som de skrivits, är det viktigt att dubbelkolla din formatering och stavning. Hur gör du den till dig? Med denna ring kan du uttrycka din kärlek till en partner genom att para ihop ditt namn med hans eller hennes. Det är också ett roligt sätt att visa upp dina barns namn eller inspirerande ord att muntra upp dig med när du behöver dem som mest. Hur vi bär den: Vi älskar hur denna namnringar passar till praktiskt taget allt, så vi bär den till våra vardagskläder. Ibland bär vi den ensamt och andra gånger med extra ringar eller armband i blandade metaller. Alltid går egentligen! Finns också i 18k guldplätering och sterlingsilver.

HUR MÄTER MAN RINGSTORLEK

Innan du beställer din ring, lär dig att mäta din ringstorlek.

Om du behöver hjälp med att bestämma ringstorlek, vänligen läs vår Ring Storleks Guide.
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:101-05-1937-21
Material:18k Roseguldplätering på 925 Sterling Silver
Modell:Ring Kollektion
Bredd:10mm x 10-20mm
Tjocklek:1.1mm
Mått:10mm x 10-20mm
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Gratis Leverans
Få den från 04/08/2020 - 07/08/2020
Standard Leverans
Få den från 31/07/2020 - 03/08/2020
Snabb Leverans
Få den från 24/07/2020 - 27/07/2020
Express Leverans
Få den från 14/07/2020 - 16/07/2020
  • Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
  • På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.