COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Home>  

Diamantsmycken

Halsband med Hjärta Rosé Guld Plätering med Diamanter
Halsband med Hjärta Rosé Guld Plätering med Diamanter Halsband med Hjärta Rosé Guld Plätering med Diamanter - 1 Halsband med Hjärta Rosé Guld Plätering med Diamanter - 2 Halsband med Hjärta Rosé Guld Plätering med Diamanter - 3
x
Halsband med Hjärta Rosé Guld Plätering med Diamanter Halsband med Hjärta Rosé Guld Plätering med Diamanter - 1 Halsband med Hjärta Rosé Guld Plätering med Diamanter - 2 Halsband med Hjärta Rosé Guld Plätering med Diamanter - 3
GRATIS LEVERANS

Halsband med Hjärta Rosé Guld Plätering med Diamanter

Vårt pris:
1,090 kr
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Välj Material:
Uppgradera med en äkta diamant?
Första namn/ord: (Upp till 10 tecken)
Andra namn/ord: (Upp till 10 tecken)
Välj kedjelängd:Storleksguide
 35 cm
 • 35 cm
 • 40 cm
 • 45 cm
 • 50 cm
 • 55 cm
Lägg till Premium Garanti:
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM
Hjärthalsband är den perfekta presenten till någon du älskar och vårt Halsband med Hjärta Rosé Guld Plätering med Diamanter är den ideala Alla Hjärtansdag presenten för din älskade och den är även en glädjefylld Morsdag present till mamma, farmor eller mormor. Detta halsbandet är så vackert, tack vare det feminina glimmret av rose guld och gnistrandet av diamanterna som finns på vardera sammanflätade hjärta. Lägg till ett namn eller meningsfullt ord på varje hjärta. När du väl har bestämt dig för hur du vill personliggöra smycket som kommer vi att ta hand om resten av detaljerna där vi lägger till en detaljerad gravering i ett elegant typsnitt. Det personliga halsband är gjort i 18K Rosé Guld Plätering över 0.925 Sterling Silver. Smycket hänger från en matchande Kulkedja i Rosé Guld Plätering över Sterling Silver. Upptäck fler halsband med diamant! Kolla vår kollektion för fler val som denna utsökta stilen som också finns i Sterling Silver eller 18k Guld Plätering.
Första bokstaven är versal.
Klicka här för att se vår kedjelängds guide.
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:110-01-485-30
Material:18k Roseguldplätering på 925 Sterling Silver
Modell:Kärlekskollektion
Tjocklek:1.1mm
Mått:34.17mm x 19.97mm
Kedjestil:Kulkedja
Kedjelängd:35 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm
Sort av sten:Diamant
Karat:0.02
Form:Rund diamant
Klarhet:SI1-SI2
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Standard Leverans
Få den från 04/09/2020 - 07/09/2020
Snabb Leverans
Få den från 29/08/2020 - 01/09/2020
Express Leverans
Få den från 18/08/2020 - 20/08/2020
 • Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
 • På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Infinity halsband med namn och diamant i guldplätering

Infinity halsband med namn och diamant i guldplätering

1,090 kr
Diamanthalsband till Mamma i Guldplätering

Diamanthalsband till Mamma i Guldplätering

990 kr
Två Hjärtan För Evigt Halsband med Diamanter i Guldplätering

Två Hjärtan För Evigt Halsband med Diamanter i Guldplätering

1,090 kr
Diamant Halsband med Bokstav i Guldpläterat

Diamant Halsband med Bokstav i Guldpläterat

940 kr

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.