COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Personlig oval smyckesbricka i silverfärg
Personlig oval smyckesbricka i silverfärg Personlig oval smyckesbricka i silverfärg - 1 Personlig oval smyckesbricka i silverfärg - 2 Personlig oval smyckesbricka i silverfärg - 3
x
Personlig oval smyckesbricka i silverfärg Personlig oval smyckesbricka i silverfärg - 1 Personlig oval smyckesbricka i silverfärg - 2 Personlig oval smyckesbricka i silverfärg - 3
GRATIS LEVERANS

Personlig oval smyckesbricka i silverfärg

Vårt pris:
190 kr
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Skriv gravering: (Upp till 3 bokstäver):
Välj typsnitt:
This product is out of stock
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM
Håll ordning på dina favoritskatter med vår Personlig oval smyckesbricka i silverfärg med gravyr. Det perfekta tillskottet till ett toalettbord eller nattygsbord, det är den perfekta gåvan till smyckeälskaren som har allt. Denna specialtillverkade smyckeförvaring med gravyr är personlig med ditt val av klassiska monograminitialer eller text. Perfekt för att förvara örhängen, manschettknappar och mycket mer, det är tillverkat av silverfärgat rostfritt stål för skönhet som varar. Exklusivt för MittNamnHalsband .
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:110-22-2129-11
Material:Rostfritt Stål
Modell:Smyckesförvaring
Tjocklek:1.2 mm
Mått:23cm x 9.5cm
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Gratis Leverans
Få den från 07/08/2020 - 10/08/2020
Standard Leverans
Få den från 03/08/2020 - 06/08/2020
Snabb Leverans
Få den från 27/07/2020 - 30/07/2020
Express Leverans
Få den från 16/07/2020 - 17/07/2020
  • Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
  • På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Presentask

Presentask

49 kr
Herrarmband av Flätat Läder med Runda Namnberlocker i Silver

Herrarmband av Flätat Läder med Runda Namnberlocker i Silver

840 kr
Infinity Namnhalsband

Infinity Namnhalsband

690 kr
Herr Armband Med Små Anpassade Berlocker i Silver

Herr Armband Med Små Anpassade Berlocker i Silver

690 kr

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.