COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Home>  

Ringar

Ring med tre namn i 10 k guld
Ring med tre namn i 10 k guld Ring med tre namn i 10 k guld - 1 Ring med tre namn i 10 k guld - 2 Ring med tre namn i 10 k guld - 3 Ring med tre namn i 10 k guld - 4 Ring med tre namn i 10 k guld - 5 Ring med tre namn i 10 k guld - 6
x
Ring med tre namn i 10 k guld Ring med tre namn i 10 k guld - 1 Ring med tre namn i 10 k guld - 2 Ring med tre namn i 10 k guld - 3 Ring med tre namn i 10 k guld - 4 Ring med tre namn i 10 k guld - 5 Ring med tre namn i 10 k guld - 6
GRATIS LEVERANS

Ring med tre namn i 10 k guld

Vårt pris:
1,900 kr
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Välj Material:
Första inskription (Upp till 10 tecken):
Andra inskription (Upp till 10 tecken):
Tredje inskription (Upp till 10 tecken):
Välj ringstorlek:Storleksguide för ringar

Gratis storleksändring!
Lägg till Premium Garanti:
This product is out of stock
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM
Älskar mamma guldsmycken? I så fall kommer hon att bli bedårad av vår ring med tre namn i 10 k guld! Denna ljuvliga design är elegant, sofistikerad och även meningsfull. Perfekt personlig med de tre namn du väljer för att påminna henne om sina nära och kära, eller kanske en trio av meningsfulla ord som kan fungera som inspiration, det har ett massivt nedre band som har delats upp i tre övre sektioner som skapar illusionen av att det är tre separata ringar intill varandra. Denna ring är tillverkad av 10k guld och kommer helt säkert att bli en favorit – och den kommer troligen att ge upphov till samtal också! Se vår kollektion av ännu fler personliga ringar att älska, inklusive denna intrikata stil i sterlingsilver eller 18 k guldplätering.

HUR MÄTER MAN RINGSTORLEK

Lär dig hur du tar reda på din ringstorlek med vår ringstorleksguide innan du gör din beställning.

Anpassning kommer att graveras enligt inskriptionsordningen.
Om du behöver hjälp med att bestämma ringstorlek, vänligen läs vår Ring Storleks Guide.
Läs om vårsäkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:109-05-1709-20
Material:10k Massivt Guld
Modell:Mors Kollektion
Bredd:0.65mm
Tjocklek:12.30mm
Mått:0.65mm
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Gratis Leverans
Få den från 06/09/2020 - 09/09/2020
Standard Leverans
Få den från 01/09/2020 - 03/09/2020
Snabb Leverans
Få den från 28/08/2020 - 31/08/2020
Express Leverans
Få den från 17/08/2020 - 18/08/2020
  • Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
  • På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Asymmetrisk namnring med guldplätering

Asymmetrisk namnring med guldplätering

590 kr
Smycke för mamma - Tre brickor i 10k guld

Smycke för mamma - Tre brickor i 10k guld

2,390 kr
Silverring med tre namn

Silverring med tre namn

640 kr
Silverring med två namn

Silverring med två namn

540 kr

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.