Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Klackring för män med guldplätering - Monogramgravering
Klackring för män med guldplätering - Monogramgravering Klackring för män med guldplätering - Monogramgravering - 1 Klackring för män med guldplätering - Monogramgravering - 2
x
Klackring för män med guldplätering - Monogramgravering Klackring för män med guldplätering - Monogramgravering - 1 Klackring för män med guldplätering - Monogramgravering - 2
GRATIS LEVERANS

Klackring för män med guldplätering - Monogramgravering

Was: 790 kr
Now:
640 kr
Du Sparar: 19%
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Fyll i upp till 3 initialer:
I den ordning ni vill ha dem
Välj ringstorlek:
This product is out of stock
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM
Ta din look till nästa nivå med en verklig klassiker. Vår klackring för män med guldplätering - monogramgravering erbjuder många möjigheter: Para ihop den med vardagspolotröjor och button-down-skjortor, eller lägg till en extra elegans till dina affärskläder. Denna graverade ring för män är tillverkad i 18k guldplätering över 0.925 sterlingsilver. Har distinkta, geometriska linjer och eleganta bokstäver, med ett monogram som du väljer. Bär denna ring med bokstav på valfritt finger. Den är tillräckligt djärv för att bäras ensam och tillräckligt enkel för att bära tillsammans med andra smycken som del av din vardagslook. Se vår kollektion där du hittar ett stort utbud av personliga smycken för män, inklusive denna populära stil i sterlingsilver.

HUR MÄTER MAN RINGSTORLEK

När du beställer din ring, lär dig först hur du mäter din ringstorlek.

Om du behöver hjälp med att bestämma ringstorlek, vänligen läs vår Ring Storleks Guide.
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:110-05-1447-08
Material:18K Guld Pläterat Sterling Silver 925
Modell:Klackring Kollektion
Bredd:11.92mm
Tjocklek:1.27mm
Mått:10mm
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Standard Leverans
Få den till 23/06/2020
Snabb Leverans
Få den till 19/06/2020
Express Leverans
Få den till 11/06/2020
  • Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
  • På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Klackring för män i silver - Monogramgravering

Klackring för män i silver - Monogramgravering

690 kr540 kr
Ring i Sterling Silver med personlig ingravering inuti

Ring i Sterling Silver med personlig ingravering inuti

860 kr690 kr
ID armband för män med guldplätering

ID armband för män med guldplätering

920 kr690 kr
Manligt ID-armband i brunt läder

Manligt ID-armband i brunt läder

1,190 kr690 kr

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.