COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Herrarmband med gravyr i svart rostfritt stål
Herrarmband med gravyr i svart rostfritt stål Herrarmband med gravyr i svart rostfritt stål - 1 Herrarmband med gravyr i svart rostfritt stål - 2 Herrarmband med gravyr i svart rostfritt stål - 3
x
Herrarmband med gravyr i svart rostfritt stål Herrarmband med gravyr i svart rostfritt stål - 1 Herrarmband med gravyr i svart rostfritt stål - 2 Herrarmband med gravyr i svart rostfritt stål - 3
GRATIS LEVERANS

Herrarmband med gravyr i svart rostfritt stål

Vårt pris:
590 kr
5 stjärnor av 5 (4)
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Fyll i inskription:
(Upp till 6 tecken)
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM

De släta länkarna gör vårt Herrarmband med gravyr i svart rostfritt stål ett stilfullt val. Det är super maskulint med den vassa designen och färgen och kan personifieras med en gravering. Den är i Svart Rostfritt Stål och har:

  • H-formade länkar
  • En gravering i versaler
  • Justerbar länk

Varför Han Kommer Att Älska Det:

Detta armband är mångsidigt och passar med allt: från hans favorit jeans till lite elegantare stilar. Det svarta rostfria stålet ger det ett mjukt lyster och graveringen har en speciell betydelse. Detta armband är perfekt till att gravera in korta namn eller ord och är även idealt för initialer. Hur du än personifierar den så kommer han att uppskatta din omtänksamhet!

Fler Val:

Vi bjuder in dig att ta en titt på vår kollektion där du kan hitta fler graverade armband för män. Det är en perfekt present för män, vare sig det är Farsdag, en födelsedag eller till något annat tillfälle!

Visa mer Visa mindre
Alla bokstäver är stora.
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:110-03-1444-11
Material:Rostfritt Stål
Modell:Mänskollektion
Tjocklek:5.20mm
Mått:20.50mm x 14.51mm
Kedjestil:Länk kedja
Kedjelängd:23cm -Reglerbar
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Gratis Leverans
Få den från 03/08/2020 - 06/08/2020
Standard Leverans
Få den från 01/08/2020 - 04/08/2020
Snabb Leverans
Få den från 25/07/2020 - 28/07/2020
Express Leverans
Få den till 15/07/2020
  • Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
  • På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Herrarmband i Rostfritt stål med gravering

Herrarmband i Rostfritt stål med gravering

540 kr
ID armband för män med guldplätering

ID armband för män med guldplätering

690 kr
Manligt ID-armband i brunt läder

Manligt ID-armband i brunt läder

690 kr
Ring i Sterling Silver med personlig ingravering inuti

Ring i Sterling Silver med personlig ingravering inuti

690 kr
Våra kunders omdömen
5av 5
Baserat på 4 recensioner
4
0
0
0
0
|
Ödeshög
Januari 2019
Väldigt fint och smidigt att korta!
|
Bara
Juli 2018
Ett tungt armband. Snyggt.
|
Västra Frölunda
Maj 2018
Snyggt
|
Halmstad
Maj 2018

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.