COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Home>  

Par

Brytbart Akryl Hjärt Halsband för par
Brytbart Akryl Hjärt Halsband för par Brytbart Akryl Hjärt Halsband för par - 1 Brytbart Akryl Hjärt Halsband för par - 2
x
Brytbart Akryl Hjärt Halsband för par Brytbart Akryl Hjärt Halsband för par - 1 Brytbart Akryl Hjärt Halsband för par - 2
GRATIS LEVERANS

Brytbart Akryl Hjärt Halsband för par

Vårt pris:
350 kr
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Välj färg på berlock:
Välj gravering färg:
Vänster inskription (Upp till 7 tecken):
Välj vänster kedjelängd:
Höger inskription (Upp till 7 tecken):
Välj höger kedjelängd:
This product is out of stock
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM
Välj färg från listan nedan:
Visa vem du delar ditt hjärta med, med detta Brytbart Akryl Hjärt Halsband för par. Detta vackra hjärt hängsmycke är uppdelat i två delar så att du kan bära en och din speciella andra hälft kan bära den andra. Anpassa båda sidor av hjärtat med en inskription av ditt val och välj mellan silver graverings färg som matchar silverkedjan eller guld graverings färg med matcha guldpläterad kedja och välj från vårt stora utbud av akrylfärg.
Detta brytbara hjärt halsband är gjort av akrylmaterial och hänger på en Silver eller guldpläterad Silver ärtlänkskedja.
Färgen av kedjan kommer att matcha färgen på gravyr.
Alla bokstäver är versaler.
Klicka här för att se vår kedjelängds guide.
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:110-01-1091-10
Material:Robust Akryl
Modell:Par Kollektion
Tjocklek:3mm
Mått:30.91mm x 17.35mm
Kedjestil:Ärtlänkskedja
Kedjelängd:35 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Standard Leverans
Få den från 30/08/2020 - 02/09/2020
Snabb Leverans
Få den från 24/08/2020 - 27/08/2020
Express Leverans
Få den från 17/08/2020 - 19/08/2020
  • Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
  • På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Personligt Brythjärta i Sterling Silver

Personligt Brythjärta i Sterling Silver

590 kr
Par Pussel Nyckelring Set med Kristall

Par Pussel Nyckelring Set med Kristall

540 kr
Personligt stavhalsband för par

Personligt stavhalsband för par

590 kr
Graverad hjärthalsband för par i matt silver

Graverad hjärthalsband för par i matt silver

590 kr

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.