COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Home>  

Örhängen

Studs Örhängen med Bokstav i Monogram Stil i Silver
Studs Örhängen med Bokstav i Monogram Stil i Silver Studs Örhängen med Bokstav i Monogram Stil i Silver - 1 Studs Örhängen med Bokstav i Monogram Stil i Silver - 2
x
Studs Örhängen med Bokstav i Monogram Stil i Silver Studs Örhängen med Bokstav i Monogram Stil i Silver - 1 Studs Örhängen med Bokstav i Monogram Stil i Silver - 2
GRATIS LEVERANS

Studs Örhängen med Bokstav i Monogram Stil i Silver

Vårt pris:
290 kr
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Välj ett singelt örhängen eller ett par:
Välj initial:
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM
Studs Örhängen med Bokstav i Monogram Stil i Silver det är kul, häftigt och super trendigt! Personliga örhängen som visar vem just du är!
De här stud örhängena har ett snyggt teckensnitt, både feminint och klassiskt. Välj ett par till dig själv eller varför inte som gåva till någon vän eller någon i familjen.
Välj olika initialer eller varför inte ett singelt som du bär på en sida! Initial studs örhängena tillverkas av 925 Sterling Silver. Söker du liknande smycken? Sök i vår kollektion av halsband med bokstavsberlock.
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:101-12-504-02
Material:Sterling Silver 925
Modell:Initial Örhängen
Tjocklek:0.7 mm
Mått:10mm x 7mm
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Standard Leverans
Få den från 07/09/2020 - 10/09/2020
Snabb Leverans
Få den från 01/09/2020 - 04/09/2020
Express Leverans
Få den från 23/08/2020 - 25/08/2020
  • Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
  • På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Stavörhängen med  Kubisk Zirkonia  i 18K Guldplätering

Stavörhängen med Kubisk Zirkonia i 18K Guldplätering

390 kr
ABC-örhängen i Guldplätering

ABC-örhängen i Guldplätering

490 kr
Små Barn Örhängen i Guld

Små Barn Örhängen i Guld

390 kr
Namnörhängen i 18k guldpläterat silver

Namnörhängen i 18k guldpläterat silver

690 kr

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.