COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Home>  

Nyckelringar

Berlock med Bokstav för Handväska/Plånbok i Silver
Berlock med Bokstav för Handväska/Plånbok i Silver Berlock med Bokstav för Handväska/Plånbok i Silver - 1 Berlock med Bokstav för Handväska/Plånbok i Silver - 2
x
Berlock med Bokstav för Handväska/Plånbok i Silver Berlock med Bokstav för Handväska/Plånbok i Silver - 1 Berlock med Bokstav för Handväska/Plånbok i Silver - 2
GRATIS LEVERANS

Berlock med Bokstav för Handväska/Plånbok i Silver

Vårt pris:
290 kr
4.7 stjärnor av 5 (3)
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Ange vänster initial:
Ange höger initial:
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM
Ge en unik present eller lägg till en exklusiv touch till din egna väska med en vacker väsk charm! Vår Berlock med Bokstav för Handväska/Plånbok i Silver är den perfekta accessoaren att ge till någon speciell. Den är enkel att byta från en handväska eller plånbok till en annan. Denna väsk berlock med bokstav har ett tåligt lås som låses på en dragkedja eller en ring. Att personliggöra den är enkelt: Välj bara en initial till den högra sidan av berlocken och en andra initial till den vänstra sidan. Vi kommer att göra resten! Denna vackra berlock är i 0.925 Sterling Silver. Se vår kollektion för fler bokstavssmycken att bära och ge till de som betyder allt för dig!
Klicka här för att se fonten på den här stilen.
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:110-15-343-02
Material:Sterling Silver 925
Stil:Initial Berlock
Tjocklek:0.7 mm
Storlek på berlocket:25mm x 27mm
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Gratis Leverans
Få den från 04/08/2020 - 07/08/2020
Standard Leverans
Få den från 02/08/2020 - 05/08/2020
Snabb Leverans
Få den från 26/07/2020 - 29/07/2020
Express Leverans
Få den från 15/07/2020 - 16/07/2020
  • Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
  • På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Graverad Nyckelring med Foto - Hjärtaformat

Graverad Nyckelring med Foto - Hjärtaformat

520 kr
Graverad Nyckelring med Foto - Rund form

Graverad Nyckelring med Foto - Rund form

490 kr
Graverad nyckelring med namnbricka i Rostfritt Stål

Graverad nyckelring med namnbricka i Rostfritt Stål

440 kr
Personlig Nyckelring med Graverade Barn- och Husdjurs Berlocker

Personlig Nyckelring med Graverade Barn- och Husdjurs Berlocker

340 kr
Våra kunders omdömen
4.7av 5
Baserat på 3 recensioner
2
1
0
0
0
|
Helsingborg
Augusti 2015
Underbart gjord när den kom. Den som fick den i present blev oehört glad. Kommer att beställa mer från denna sida :))
|
Gråbo
Juni 2014
|
Sköndal
April 2014

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.