COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Litet 14K Vitt Guld "Carrie" Namnhalsband
Litet 14K Vitt Guld "Carrie" Namnhalsband Litet 14K Vitt Guld "Carrie" Namnhalsband - 1 Litet 14K Vitt Guld "Carrie" Namnhalsband - 2 Litet 14K Vitt Guld "Carrie" Namnhalsband - 3
x
Litet 14K Vitt Guld "Carrie" Namnhalsband Litet 14K Vitt Guld "Carrie" Namnhalsband - 1 Litet 14K Vitt Guld "Carrie" Namnhalsband - 2 Litet 14K Vitt Guld "Carrie" Namnhalsband - 3
GRATIS LEVERANS

Litet 14K Vitt Guld "Carrie" Namnhalsband

Vårt pris:
1,790 kr
5 stjärnor av 5 (1)
Steg 1. Välj Material
Steg 2. Gör det personligt
Välj Material:
Vänligen välj ett namn/ord: (Upp till 8 tecken):
Välj kedjelängd:
Välj garanti:
Alla hjärtans dag
LEVERANS UPPHÖR OM
En favoritaccessoar till dig själv eller en speciell person! Vårt lilla "Carrie"-namnhalsband i 14K vitt guld har ett tidlöst utseende som passar hela dagen och på kvällen, antingen ensamt eller i tillsammans med andra halsband. Detta utsökta smycke är tillverkat av massivt 14k vitt guld och är helt rätt för den som föredrar vita metaller framför färgade och har en vacker lyster mot huden. Gör detta personliga namn halsband personligt genom att välja ett valfritt namn eller meningsfullt ord så gör våra hantverkare på Mittnamnhalsband resten! Älskar du looken? Du hittar ännu fler personliga namnhalsband när du ser vår kollektion, inklusive denna stil som alltid är populär i sterlingsilver, 18K guldplätering, och 14k guld. Det här halsbandet kommer även med en Twistkedja.
Ett namn eller ord per hängsmycke.
En stor bokstav per hängsmycke.
Kedjelängden som nämns på vår webbsida inkluderar inte hängsmycket.
Storlek på hängsmycket varierar beroende på namnet och stilen.
Medellängden på hängsmycken är: 2-5cm.
Klicka här för att se fonten på den här stilen.
Läs om vår säkerhetspolicy för barn.
Kontakta oss gärna via Epost för speciella önskemål eller frågor.
ID:101-01-108-03
Material:14K Vitt Guld
Modell:Carrie "Sex and the City"
Tjocklek:0.4mm
Mått:4 - 7 mm
Kedjestil:14K Vitt Guld Drottninglänk
Kedjelängd:40 cm, 45 cm
Din beställning kommer att skickas med följande leveranssätt:
Metod
Beräknat leveransdatum
Standard Leverans
Få den från 07/09/2020 - 10/09/2020
Snabb Leverans
Få den från 01/09/2020 - 04/09/2020
Express Leverans
Få den från 23/08/2020 - 25/08/2020
  • Observera att den tid som nämnts ovan innefattar produktionstid.
  • På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.
Kunder som tittat på den här varan har också tittat på:
Litet 14K Guld

Litet 14K Guld "Carrie" Modell Namnhalsband

1,890 kr
Dubbel 14K Guld Carrie Stil Namnhalsband

Dubbel 14K Guld Carrie Stil Namnhalsband

2,990 kr
14K Vit guld Namnhalsband i

14K Vit guld Namnhalsband i "Carrie" Style

2,190 kr
Dubbel Tjockt 14K Vitt Guld

Dubbel Tjockt 14K Vitt Guld "Carrie" Stil Namnhalsband

2,990 kr
Våra kunders omdömen
5av 5
Baserat på 1 recensioner
1
0
0
0
0
P
Verifierad kund
Svårt att på hemsidan få klarhet i vilken text som är möjlig att välja och om 14 k är ett valbart alternativ. Annars mycket bra service och utförande.
✓ Ja, jag skulle rekommendera till en vän

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.