COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Betalning och begäran om information
Min rabattkod fungerar ej

 Om du har problem att lösa in din kupong, kan du ha angett fel kupongkod eller din kod kan ha löpt ut.Kontrollera att du skriver kampanjkoden på exakt samma vis, utan mellanslag.

Om din kampanjkod fortfarande inte fungerar, vänligen kontakta oss och en av kundtjänst personal kommer att hjälpa dig.

Kan jag använda flera rabatt kuponger på min beställning hos Mitt Namnhalsband?

Endast en kampanjkod, kupong eller gratis gåva kan användas per köp.

Jag ser att mitt konto har debiterats dubbelt för betalning av beställningen?

Om detta händer, vänligen kontrollera ditt email för att se om du fått två beställnings bekräftelser med två beställnings nummer. Vår erfarenhet visar att ibland kan kunder göra två beställningar av misstag.
Vi vill ge en återbetalning för er dubbla beställning om så är fallet.Vänligen skicka ett mail till kundservice med en skärmdump av ditt kontoutdrag, så att vi kan reda ut det här för dig.

Om du ser dessa ord PENDING eller väntar på godkännande på ditt kontoutdrag, vänligen avvänta två arbetsdagar för denna avgift ska tas bort/summan justeras till det korrekta.

Jag har ett Pay-Pal konto, men kan ej fullgöra min beställning

Om du inte kunnat slutföra din betalning via PayPal, vänligen kontakta oss med dina beställnings detaljer . Vi vill skicka ett email med en Pay-Pal betalningslänk för att lätt slutföra betalningen och behandla din beställning.

Hur lägger jag in min rabatt kupong hos Mitt Namnhalsband?

Prenumeranter på vår e-postlista och andra lojala kunder som följer oss på sociala medier , får ofta rabattkuponger. För att lösa in kupongen, klicka på ”kupongkod” enligt artiklarna dina i din kundvagn.

  coupon     

Ange din kod och klicka sedan på APPLICERA - för att dra av rabatten från det totala priset.

coupon2

Observera att du kan använda den rabatt kupongen endast en gång.

Jag fick ett meddelande att min ' betalning inte gick igenom', vad ska jag göra?

Om du får ett meddelande att betalning inte gick igenom, vänligen kontrollera din fakturerings- och personliga information för att kontrollera att kreditkortsnumret du angett är korrekt.Om du har valt Klarna, kan det vara om du har angett fel Personnr. i registreringen eller lagt ett mellanrum antigen före eller efter.

hc-a2601

Om alla uppgifter stämmer, försök att betala via PayPal.Oroa dig inte, du behöver inte vara registrerad medlem hos PayPal för att använda deras tjänster.

Du kan också använda ett annat kreditkort eller bara försöker genomföra betalningen igen, några timmar efter första försöket.

Hur hittar jag min betalning på mitt konto

När din beställning har bekräftats och godkänts, kommer du att kunna se debiteringen på kontot.

Du kan hitta betalningen under namnet "Jewelry webbplats/MyNameNecklace".

Erbjudanden och kampanjer

Under hela året firar vi helgdagar och händelser med specialerbjudanden och försäljning på alla våra produkter, inklusive mors dag, alla hjärtans dag, fars dag, och sist men absolut inte minst...Julafton ! Vi känner oss glada att få lyfta fram de viktiga stunderna och kan försäkra er en härlig upplevelse. Av detta skäl, är det mycket viktigt att se till att du har valt rätt leveransmetod för din beställning, så att du vet att det förväntas i tid.

Vi belönar våra lojala nyhetsbrev abonnenter, liksom Facebook och Instagram följare, med speciella förmåner bredvid kampanjerna i onlinebutiken. Lojalitetspromoteringer kan oftast hävdas med en kupongkod.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.