Mittnamnhalsbands Blogg
Livsstil

Så Stylar Du Din Ringstapel

Med våra siffror virade runt våra väskor och mobiler är det inte konstigt att det nu är inne med fingerstyling. Inte så att ringar är en moderevolution men däremot hur människor börjat bära dem!
Läs mer >>

Den Optimala Sommarguiden för Vackra Fötter

Sommarsolen har visat sig och det betyder att det är dags att dra av vinterstövlarna och vicka på tårna i friska luften. Med denna säsongs fokus på fotlänkar och fotsmycken, är tiden inne för att visa upp dessa benförlängningar med en fräsch ren look!
Läs mer >>

Förstklassiga Smycken Presenter för Bröllopsfesten

Det finns inget mer spännande i livet än att planera din stora dag. Hela universum går samman för att fira dig, din själsfrände och utvalda.
Läs mer >>

Smycken med Månadsstenar för Mamma

Unika och minnesvärda smycken med månadsstenar som visar på ett speciellt sätt de betydelsefulla familjebanden. Här finns tio idéer till passande gåvor till Mors dag, gåvor som hon med all säkerhet kommer att bära med stolthet.
Läs mer >>

Nytt År, Ny Look

Det finns ingenting som slår ett nytt år när det gäller att se fram emot spännande nya saker. Föresatser, löften och stora förväntningar på allt vi önskar och förväntar oss att uppnå under det kommande året.
Läs mer >>

5 Sätt att Förnya Ditt Julpynt

Nu är julen i antågande och många av oss börjar ta fram alla lådor med julpynt. Innan du sitter i en dimma av dammiga lådor och mängder av udda pynt, läs våra 5 tips för att förnya ditt julpynt.
Läs mer >>Copyright © 2009-2019 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.