Mittnamnhalsbands Blogg
Betydelse

Livets Träd Betydelse

Motståndskraftiga, starka och vackra, träd kan leva i hundratals år eller till och med tusentals år. Då är det inte konstigt att dessa magnifika växter har hittat vägen till folklore, kultur och även religion, där de fungerar som positiva symboler med betydelser som är båda fängslande och går att relatera till.
Läs mer >>

Vackra Rubiner! Juli Månadsstens Innebörd och mer

Vilken är månadsstenen för juli? Det finns flera svar på den frågan, men rubinen är det populäraste valet. Rubiner är vackra ädelstenar av korundfamiljen och finns i olika nyanser av rött som får många att tänka på kärlekens omdanande kraft.
Läs mer >>

Ryska Ringar, Mer än Bara Design

När det finns så mycket att uppleva och lära sig av andra kulturer, vänder sig alltfler av oss till andra kulturer än våra egna för att upptäcka nya sätt att hylla kärlekens betydelse.
Läs mer >>

Vad Betyder Infinity-symbolen?

Betydelsen bakom ett infinity-halsband är faktiskt ganska vacker – det symboliserar evighet, egenmakt och evig kärlek.
Läs mer >>

Månadssten för augusti – peridot

Hej där peridot, vem är du nu igen? För de gudinnor som har turen att vara födda i augusti, har du den viktiga uppgiften att bära peridot stenen. Med sitt ursprung i antik egyptisk folklore, sägs det att peridoten var en mycket kraftfull och mäktig sten.
Läs mer >>

Meningen med Alla Hjärtans Dag

Om du trodde att alla hjärtans dag endast handlar om rosor och choklad, kommer du att bli besviken och du måste tyvärr ta av dig dessa rosafärgade glasögon.
Läs mer >>Copyright © 2007-2020 Mitt NamnHalsband Alla rättigheter reserverade.