Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Mittnamnhalsbands Blogg

Fira

Den Perfekta Morsdags Presenten

Finns det något bättre sätt att visa din mamma omtanke än med personliga smycken? Våra unika skräddarsydda smycken är den perfekta mors dags present, en gåva hon kommer att uppskatta i många år framöver.
Läs mer >>

Förstklassiga Smycken Presenter för Bröllopsfesten

Det finns inget mer spännande i livet än att planera din stora dag. Hela universum går samman för att fira dig, din själsfrände och utvalda.
Läs mer >>

5 Perfekta Presenter till Nyblivna Mammor

Hennes allra första mors dag är en dag hon alltid kommer att minnas. Fira med en meningsfull present som hon kommer att uppskatta eller skäm bort henne med speciella saker som hjälper henne klara de nya utmaningarna.
Läs mer >>

Den Perfekta Alla Hjärtands Dag-presenten

14 februari är inte bara ytterligare en av årets dagar. Det är dagen när vi förklarar vår kärlek, när hjärtan svämmar över av kärlek och luften är fylld av romantik.
Läs mer >>

Julklappslista för Familjen

Julhelgen är alldeles om hörnet och genom att vara ute i god tid kan du njuta av julhelgen medan andra jäktar från butik till butik. Låt oss hjälpa dig göra planeringen lite enklare med denna användbara guide för din julklapplista!
Läs mer >>

Alla Hjärtans Dag-presenten till Honom

När kärlekssäsongen nu närmar sig med stormsteg undrar du säkert vilken perfekt present som kommer att säga Jag älskar dig på rätt sätt. När det gäller att ge presenter eller snarare att få presenter, finns det två typer av människor i denna värld.
Läs mer >>Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.