MittNamnHalsbands Blogg

Den Optimala Sommarguiden för Vackra Fötter

Sommarsolen har visat sig och det betyder att det är dags att dra av vinterstövlarna och vicka på tårna i friska luften. Med denna säsongs fokus på fotlänkar och fotsmycken, är tiden inne för att visa upp dessa benförlängningar med en fräsch ren look! När du går från stövelfot till sommarsteg glöm inte att tänka på dessa saker Namn Vristlänknär dina fötter ska bli redo för sommaren.
Läs mer >>

Vackra Rubiner! Juli Månadsstens Innebörd och mer

Vilken är månadsstenen för juli? Det finns flera svar på den frågan, men rubinen är det populäraste valet. Rubiner är vackra ädelstenar av korundfamiljen och finns i olika nyanser av rött som får många att tänka på kärlekens omdanande kraft.
Läs mer >>

Elegans för Herrar

När vi försöker föreställa oss och designa mode för herrar, är det viktigt att vi förstår mannen i den moderna världen. Egenskaperna som framhäver honom, sakerna som tar andan ur en, alla detaljer när han rör sig som vi vill försköna och sätta fokus på.
Läs mer >>

Den Ljusa Ametisten

Du kanske blir förvånad över att höra att den ljusa ametisten är en form av kvarts! Dessa vackra lilafärgade ädelstenar är förknippade med fascinerande myter och legender.
Läs mer >>

Den Perfekta Morsdags Presenten

Finns det något bättre sätt att visa din mamma omtanke än med personliga smycken? Våra unika skräddarsydda smycken är den perfekta mors dags present, en gåva hon kommer att uppskatta i många år framöver.
Läs mer >>


Copyright © 2009-2018 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade