Betydelsen av månadsstenen för november

Betydelsen av månadsstenen för november
Vad är meningen bakom novembers flotta ädelsten, topasen? Upptäck meningen och historien bakom denna lockande ädelsten. Hos MittNamnhalsband har vi många vackra och iögonfallande smycken med topas ädelstenen. Stråla på flera mils avstånd med topasens naturliga skönhet.

HISTORIEN OM MÅNADSSTENEN FÖR NOVEMBER

Det är en väldigt hård och hållbar sten och hittas i vulkaniska bergarter. De flesta topaser utvinns i Brasilien men hittas även i Indien, Australien, Mexiko, Ryssland, USA och Tyskland. En helt ren topas är färglös men kan färgas av orenheter och då kan den färgas till vilken färg som helst. En dyrbar topas färg varierar mellan brunt, oranget och gult. Den används i stor utsträckning som en slipad ädelsten pågrund av dess hårdhet och genomskinlighet. Topasen är amerikanska delstatens Utah's ädelsten och bör behandlas med större omsorg än andra mineraler.

EN SYMBOL FÖR KÄRLEK

Fira din november födelsedag genom att bära smycken med november månadsstenen topas, för att matcha din födelsemånad! Ring med Initial och Månadssten i vår kollektion av månadssten ringar kan både bäras med eller utan andra ringar. Den smala designen gör den perfekt för att användas som ett lager på lager smycke vilket kommer att skapa en balanserad, klar och söt look. Den kan t.ex. matchas med vår Stapelbara namnring med månadssten. Den kan staplas med upp till fyra ringar med dina älsklingars namn eller betydelsefulla ord. Hur du än väljer att bära dessa ringar så kommer topas ädelstenen få dig att lysa med skönhet.

DEN SIGNIFIERAR KLARHET

Utforska vår Månadssten halsband kollektion. Silver och Swarovski Kristall Namnhalsband är det perfekta sättet att få din personlighet att stråla genom att personliggöra det med ditt namn och månadssten. Personlig Stav i Sterling Silver med Swarovskisten är ett halsband som har plats med fem berlocker med namnen av de som är närmast dig och deras månadsstenar! Dessa smycken visar upp november månadsstenen topasen på ett bedårande sätt.

MENINGEN BAKOM NOVEMBERS MÅNADSSTEN

Topasen härstammar från det grekiska ordet 'topazion' som betyder eld. Forntida egyptier trodde att den gula färgen kom från Ra, solguden. Denna magnifika ädelstenen tros ha mystiska krafter. Folket i antikens Grekland trodde att stenen gav de styrka. Renässansens européer trodde att det kunde bryta trollformler och motverka ilska. I Indien så trodde man att om man bar topaser ovanför hjärtat så blev man mer intelligent, fick ett längre liv, skönhet och andra trodde att om man bar den på vänster arm så skulle den skydda dig mot svart magi.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.
Copyright © 2007-2020 Mitt NamnHalsband Alla rättigheter reserverade.