COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Vad är Guld Vermeil Smycken?

Vad är Guld Vermeil
Det är en metall som är flera hundra år gammal, guld vermeil smycken har blivit en väldigt populär trend i smyckevärlden och förtsätter att öka i sin popularitet. Den har en perfekt balans mellan kvalitet och prisklass. Om du tar hand om den på rätt sätt så kan guld vermeil glittra i en oändlighet. För att göra det lättare för dig att ta reda på om vermeil smycken är något för dig så svarar teamet hos Mitt Namnhalsband på alla de viktiga frågorna om guld vermeil innan du gör ditt inköp!

Vad är Smycken i Guld Vermeil?

Vermeil är det perfekta valet för den som vill ha smycken som ser ut som rent guld men inte vill betala priset för det. Det är ett prisvärt alternativ med samma resultat. För att en metall ska få kallas för vermeil så måste basmetallen vara sterling silver med en guldplätering på minst 10 karat. Hur många mikroner finns det i vermeil? Tjockleken på guldpläteringen ska innehålla minst 2.5 mikroner. Du kan också hitta guld vermeil i Hamilton guld, roseguld och mer.

Vad är Skillnaden mellan Vermeil och Guldplätering?

Som nämnt innan så måste guld vermeil uppnå tre kriterier: basen ska vara sterling silver, den ska innehålla minst 10 karat guld och guldpläteringen har en minimum tjocklek annars så anses det vara ett guldpläterat smycke. Den största skillnaden mellan vermeil och guldpläterade smycken är bas metallen. Basen av guldpläterade smycken kan vara gjort av olika metaller medan vermeil smycken alltid måste vara gjort i silver. Guldpläterade smycken har inga speciella krav på tjockleken av guldet. Vermeil smycken är dyrare än guldpläterade smycken och har en bra hållbarhet beroende på guldet som pläteras på varje smycke.

Personligt Handskrivet Namn Halsband - Guldplätering

Hur Lång Hållbarhet har Guld Vermeil?

Hållbarheten av ett guld vermeil smycke beror på tjockleken av guldpläteringen. Ju tjockare guldpläteringen är, ju längre kommer ditt smycke att hålla. Renheten av vermeil spelar också en stor roll. Det finns en mindre chans för att den skadas ju högre renhet guldet har. Om du vill köpa smycken som håller i en oändlighet så rekommenderar vi att köpa 14K eller 18K. Vi rekommenderar även att rengöra vermeil smycken regelbundet för att undvika skador och fläckar.

Kan jag vara Allergisk mot Vermeil?

Specifika metaller såsom koppar, krom och nickel är de typiska metaller som är kända för att ge allergiska reaktioner. Detta är dock inget problem med guld vermeil då det vanligtvis innehåller guld och silver. Alla våra produkter hos Mitt Namnhalsband är nickelfria.

Hur Rengör Jag Mitt Vermeil Smycke?

Blir vermeil fläckigt eller grönt? Med rätt skötsel så kan guld vermeil ha en fantastisk hållbarhet i många år. När du inte använder ditt smycke så rekommenderas det att förvara det i ett smyckeskrin för att förebygga oxideringsrisk. Använd aldrig kemikalier för att rengöra smycket såsom tvättmedel eller sminkborttagningsmedel och använd inte heller grova tyger att torka av den med.

Kan jag Duscha med Vermeil?

Det är viktigt att undvika att ha ditt guld vermeil nära någon typ av värme för att undvika att den skadas. Detta inkluderar vatten och svett (när du tvättar dina händer, duschar och gymmar). Ditt vermeil smycke ska förvaras i ett mörkt, svalt och torrt ställe.

Var Kan Jag Köpa Vermeil Produkter?

Du kan hitta guld vermeil i många smyckeaffärer och online. Hos Mitt Namnhalsband har vi många typer av guld vermeil smycken såsom halsband och armband. Våra favoritval är 3D-graverat stavhalsband i 18k guldpläterat silver - VERMEIL som är en perfekt present till en betydelsefull person. Vårt Bangle Armband med Hjärt Berlocker i Guld Vermeil är ett smycke som vårdar och firar dina lyckligaste minnen. Vår Signatur Stil Namnhalsband i Guld Vermeil är ett smycke som kommer att komplementera din vardagliga stil.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.