Upptäck ditt halsband med namn i olika material

Namnhalsband i olika material
Personifiering är vår specialitet och ett av våra favoritsmycken är halsband med namn. Vi har en stor kollektion av halsband med namn i olika material, storlekar och typsnitt; den är skapad för att passa olika personligheter och stilar. Hos MittNamnhalsband hittar du halsbandet som får dig att stråla.

Namnhalsband i Silver

Ett sensuellt silversmycke som framhäver din look och lyser upp din stil. Att bära ett namnhalsband i silver är ett säkert val att matcha med en outfit utan att se för överdriven ut. Silverhalsband ser fantastiskt ut med svarta och kalla färger vilket leder till en vacker halsringning. Olika nyanser av vitt är också en utmärkt kombination med silverhalsband. För att skapa en trendigare look så kan du mixa starka färger såsom turkos och orange. För en kvällslook så kan du använda ditt namnhalsband i silver tillsammans med andra smycken med ädelstenar såsom diamanter och rubiner. Hitta halsbandet som passar din stil i vår kollektion med namnhalsband i silver.

Namnhalsband i Guld

Upptäck din gyllene dröm med namnhalsband i guld. En av de populäraste smycketrender idag, att bära guldsmycken är en väsentlig acccessoar till din vardagliga stil. Media har bidragit till populariseringen av denna trenden med hjälp av influencers inom mode som ofta ses bära guldsmycken - framförallt namnhalsband i guld tillsammans med andra smycken. Ett namnhalsband i guld är det perfekta smycket att ha som mittpunkten i din look. Utforska 10K, 14K och 18K namnhalsband i guld i vår kollektion med namnhalsband i guld och välj halsbandet som får din skönhet att stråla.

Namnhalsband i Guldplätering

Guldhalsband är elegant och passar många olika stilar. Eftersom det är det mest populära valet så har guldpläterade smycken en stor fördel då de ser precis likadana ut som guldsmycken i rent guld men är ett billigare alternativ. Guldpläterade halsband är skapade av en bas av sterling silver och ytan är täckt i ett väldigt tunt lager av guld som kallas för plätering. Guldpläterade halsband är väldigt starka och hållbara och kommer i många olika stilar och det gyllene lystret framhäver din look. Utforska vår kollektion med guldpläterat halsband med namn! för att få dina gyllene drömmar att komma i uppfyllelse.

Namnhalsband i Vitt Guld

Trots att många känner till guld och silver så har vitt guld blivit ett populärt smyckeval. Vitt guld består av rent guld tillsammans med en blandning av metaller som har en silver-vit färg såsom palladium och silver. Det är ett perfekt val till de som föredrar en vit, silvrig färg framför gult guld. Den har en neutral färg som gör att den ser tidlös ut och den är vacker till alla tillfällen och oufits. Vår kollektion med namnhalsband i vitguld har 10K och 14K namnhalsband i vitt guld bland många andra stilar.

Namnhalsband i Roseguldplätering

Att välja en annan guldfärg är ett utmärkt sätt att undvika att din stil är förutsägbar. Roseguld är ett fantastiskt val för att den har samma värme som guld och är moderiktig. Denna metallen i puderliknande färg framträdde först i Ryssland när den kände juveleraren Carl Fabergé började inkorporera metallen i sina designer i slutet på 1800-talet. Därefter blev metallen populär runt om i världen. Roseguld erbjuder en vacker och feminin look i ett personligt namnhalsband. Utforska 18K roseguldhalsband i vår kollektion med namnhalsband i roseguld.

Namnhalsband med Diamanter

Diamant halsband med namn kommer alltid att vara stilfullt och moderiktigt och ett smycke du bara måste ha i ditt smyckeskrin. Det är en charmfull present som håller i åratal. Ett diamanthalsband med namn är av hög kvalitet som alla borde investera i till sin kollektion. Du kan använda den med eller utan andra halsband och den passar alla stilar; trots allt så ÄR diamanter kvinnans bästa vän. Hos MittNamnhalsband så är våra halsband från vår kollektion med diamanthalsband med namn unika. Vi har halsband med diamanter runt om hela halsbandet eller om du föredrar en mer minimalistisk look lägg så kan du lägga till en diamant i pricken över "i":et eller så kan du lägga till diamanter i första bokstaven i ditt namn.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.
Copyright © 2007-2020 Mitt NamnHalsband Alla rättigheter reserverade.