Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen på kundserv@mittnamnhalsband.se.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Fördelarna med en Tidig Julhandel

Fördelarna med en Tidig Julhandel
Julen är till för underhållning, resor och familjeevent. Ju mer du handlar nu desto mer tid kommer du att ha över när december närmar sig. Föreställ dig en jul då alla presenter är inslagna under granen en vecka i förväg. Denna drömmen kan bli verklighet för de som börjar sin julhandel tidigt.

BRA RABATTER

Konsumenter brukar hitta bättre Julpriser online än i affärerna. Online shopping kan spara dig mycket pengar och om du börjar tidigt så har du mer tid till att leta efter bra rabatter utan att behöva lämna ditt bekväma hem. Många affärer börjar även med julkampanjer och låga priser tidigt. Men det är viktigt att vara tidigt ute då produkterna kan ta slut på grund av låga priser och stor efterfrågan. Man kan övervaka produkterna man vill ha så att man får det bästa erbjudandet.

UNDVIK STRESSEN

Att julhandla kan vara stressigt när det kommer till vädret, köerna, trängseln, kaoset och springandet från den ena affären till den andra. Ju längre du väntar med att handla julklappar desto stressigare blir det. Genom att läsa produktrecensioner och göra en liten marknadsanalys i förväg så har du bättre chans att köpa presenter till din familj och kompisar som de verkligen vill ha. Det finns inget bättre än att ge en present som verkligen uppskattas och som mottagaren har nytta av.

SÅ MÅNGA VAL

Det är lätt att känna sig överväldigad med all reklam vilket gör det svårare att välja presenter när det finns så mycket att välja mellan. Det kan leda till att man skjuter upp julklappshandlandet till senare. Om du väntar till sista minuten så finns det en stor risk att du köper något som du inte blir nöjd med men om du köper något i god tid har du mindre chans att ta ett för snabbt beslut. Om du väntar för länge så kan produkten du vill ha ta slut eller så hinner den inte att levereras till dig i tid till julen. Genom att shoppa tidigt så hinner du köpa de populära produkterna innan de tar slut.

DIN BUDGET KOMMER ATT TACKA DIG

Det finns en risk att du spenderar mer pengar än vad din budget tillåter om du inte undviker stressen att handla julklappar i sista minuten. Genom att planera kan du göra en budget. Om du shoppar i sista minuten så finns det möjlighet att du tar förhastade val genom att köpa produkter som du inte riktigt behöver för att du tror att de kommer ta slut. Om du är i god tid så behöver du inte spendera mycket pengar under en kort tid utan du kan spendera mindre över en längre period.

BÖRJA DITT JULKLAPPSHANDLANDE MED OSS

Hos Mittnamn Halsband har vi många julklappstips som t.ex. vår kollektion av personliga smycken som är perfekt för att uppfylla någons önskelista. Upptäck Unika Armband för Män såsom Herr Armband Med Små Anpassade Berlocker i Silver som är ett magiskt armband till honom. Utforska mamma halsband som t.ex. vårt Mammasmycke i 18k Guldpläterat Sterling Silver m. Barn-berlock som kommer få mamma att känna sig älskad och uppskattad. Kolla igenom vår kollektion av monogram halsband och upptäck Kändis Monogram Halsband i Sterling Silver, det perfekta smycket som kommer att komplettera din stil. Sist men inte minst så har vi vår Armring med runda berlocker i silver – det perfekta sättet att hålla dina älsklingar nära.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.