Sex and the City 20 års Jubileum: Hur vill du fira?

Sex and the City 20 års Jubileum: Hur vill du fira?

Carrie Bradshaw och besättningen har funnits för en lång, lång tid: sedan 1998, att vara exakt. I år så har Sex and the City - 20-årsfirande med fokus på allt från favorit mode till TV parterna delade med lika entusiastiska flickvänner. Vi firar på vårt eget sätt: du gissade rätt! Klassiska namn halsbandet tar mitt på scenen. Carrie Bradshaw bar den med nästan allt, och så kan du och dina väninnor!

Historien bakom Carries halsband i Sex and the City

Om du inte vet historien bakom Carrie Bradshaws namnhalsband, här är det: hon hittade den under en shoppingtur – naturligtvis med sina bästa vänner – och hon såg det som en symbol för de bästa dagarna i sitt liv som en enda tjej i NYC. Även om hon sa, ”det kostar, liksom, ingenting”, hon var bortom krossad när hon förlorade den i Paris och överlycklig när hon hittade den igen, fast i fodret i sin väska.

Sarah Jessica Parker har fortfarande halsbandet! På New York Magazines Festivalen, sade hon att halsbandet är en av hennes mest värdefulla ägodelar, som påminner henne om hennes tid som Carrie, tillsammans med sina bästisar Charlotte, Miranda och Samantha.

Denna look är naturligtvis en absolut klassiker i 14K massivt guld eller 18K guld plätering, perfekt för att hylla en av våra favoritkaraktärer .Samtidigt finns det en hel del andra alternativ att välja mellan.Litet namnhalsbandet är perfekt för den som föredrar ett diskret utseende, medan de dubbla tjocka versionen rymmer en långt djärvare stil.

Annat alternativ är i sterling silver,rose guld pläterat och Swarowski kristall sten som tillägg. Finns ytterligare altenativ att skapa detta halsband i din unika smak. De är lika fint som original halsbandet, med massor av modern känsla att framhäva din svarta klänning eller vad du råkar vara klädd i nästa gång du är ute med dina vänner.

Om du köper till dig själv eller din bästa vän, gör personliga smycken ett fantastiskt uttalande samtidigt hedra den som kommer med varaktig vänskap. Medan ditt liv inte kanske fullt så dramatisk som Carries tycker vi det är värt att fira – kanske medan du tittar på din favorit Sex and the City episoder tillsammans!
Copyright © 2009-2019 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.