Infinity Ring: Speciellt smycke med många betydelser

Infinity Ring: Speciellt smycke med många betydelser
I matematik betyder ”infinity” oändligheten – för alltid. Denna infinity symbol förekommer på många av våra smycken på MittNamnHalsband. Har andvänts som tecken för evig kärek i åratal. Utan början eller slut erbjuder denna sidoleds symbol. Elegant utseende med många visuella intryck. Men vad betyder infinity smycken utöver en varaktig kärlek? Här är några idèer:

Fira vänskap med en ring

Vänskap är ett speciellt band som är värt att fira. Den traditionella siffran åtta symbolen visar styrkan och skönheten i denna relation, oavsett om ringen du väljer, initialer eller ord som ger en speciel mening till er båda.Oavsett om de är en del av ett internt skämt eller något betydligt mer allvarligt, vilka ord du använder för att hedra din vänskap är dina!
En roséguldpläterad infinity ring kan vara perfekt för att dela eftersom det är både meningsfullt och trendigt.

Familj är för evigt

Precis som dessa speciella vänner som kommer längs en gång i livet, dela familjemedlemmar en extraordinär gåva.Du kanske gillar att fira kontakten med din mamma, din mormor, din favorit moster eller din syster med guldpläterat infinity ring .Kanske du vill dela din kärlek med din dotter eller systerdotter.

Ingenting säger förevigt, som en Infinity ring

Slutligen (men inte minst) denna varaktiga stil är perfekt att använda som en förlovnings ring eller som en ring att fira ett jubileum med den du älskar.

Tack vare dagens teknik är det möjligt att få ett speciellt datum, smeknamn och andra hemligheter graverat inuti ringen. Precis som symbolen på ringen är för att uttrycka dina oändliga känslor! Specifika innerbörden av ringen. Med så många stilar och ytbehandlingar att välja av är alternativen verkligen oändliga.

Elegans för Herrar

När vi försöker föreställa oss och designa mode för herrar, är det viktigt att vi förstår mannen i den moderna världen. Egenskaperna som framhäver honom, sakerna som tar andan ur en, alla detaljer när han rör sig som vi vill försköna och sätta fokus på.
Läs mer >

Månadssten för Augusti - Peridot

För de gudinnor som har turen att vara födda i augusti, har du den viktiga uppgiften att bära peridot stenen. Med sitt ursprung i antik egyptisk folklore, sägs det att peridoten var en mycket kraftfull och mäktig sten; den bars av självaste Kleopatra.
Läs mer >Copyright © 2009-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.