COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

OLIKA BETYDELSER FÖR MÅNADSTENEN I JUNI

Olika betydelser för manadstenen i juni
Alla de som är födda i juni månad kommer att få en speciell månad då födelsemånaden är associerad med två ädelstenar. Juni månadstenarna är den sällsynta alexandriten och den krämfärgade pärlan. Två fantastiska ädelstenar som du kan matcha med ditt humör och stil. På MittNamnHalsband så erbjuder vår kollektion av månadsstens halsband och andra månadsstens smycken en selektion av delikata ädelstens stilar gjorda bara för dig!
Par Pussel Nyckelring Set med Kristall

HISTORIKEN BAKOM JUNI MÅNADSSTENARNA

Den väldigt sällsynta ädelstenen alexandrit upptäcktes först 1834 I Ural Bergen och den ändrar färg från blågrön i fluorescerande ljus till en rödlila färg. Denna skiftning sker av ett resultat från en ovanlig kemisk sammansättning vilket gör att stenen är en av de dyraste och sällsyntaste ädelstenarna. Pärlor är den enda ädelstenen som är gjorda av levande varelser; mollusker. Naturliga pärlor, de mest värdefulla pärlor är begränsade till Persiska Viken. Färskvatten odlade pärlor kommer från Kina och pärlor från Södra Havet är odlade längs den nordvästra kusten av Filipperna, Indonesien och Australien.

Månadsstenhalsbandet till mamma i guldplätering

EN DELIKAT FÄRGKLICK

Alexandriten är en sådan sällsynt ädelsten och den anses vara mer värdefull än andra ädelstenar vilket gör att många juvelerare ersätter den med en ljus ametist vilket är en väldigt lik matchning. Denna ädelstenen är en ljus violett variation av kvarts. Denna milda ädelstenen är en perfekt present till en älskade. Finns det ett bättre sätt att fira sin födelsedag än med en vacker minnessak som inkluderar sitt namn och månadssten tillsammans med alla sina kära och nära. Månadsstenhalsbandet till mamma i guldplätering är ett vackert smycke. Med dess hjärtformade hängsmycke och strålande ädelstenar, så kan man bära de som står en närmast nära sitt hjärta, samtidigt som den ljusa ametist ädelstenen glittrar.

Babyfötter med Månadssten i 18k guldplätering

EN SYMBOL SOM BERIKAR

Att bli en mamma är den mest givande välsignelsen i världen. Att vara en mamma betyder att ditt hjärta inte längre är ditt, det följer ditt barn. Babyfötter med Månadssten i 18k guldplätering låter dina fötter gå där ditt hjärta vill gå. Att personliggöra smycken har nått nya höjder med en unik påminnelse för kärleken till ditt barn. Halsbandet är gjort av 3 olika baby fötter och låter dig gravera in ditt barns namn och lägga till deras månadsstenar. Vare sig du vill fira din junibebis eller något annat av dina barn så är denna värdefulla presenten en present att uppskatta och hålla nära.

Stapelbar namnring med månadssten - pläterad i 18k guld

BETYDELSE FÖR JUNI MÅNADSTENEN

Ädelstenen Alexandrit representerar koncentration och inlärning och den tros kunna inspirera fantasin och stärka intuitionen. Den anses också vara en sten som ger ett gott omen; som ger tur och lycka. Stenen medför romans och ger glädje till folk med för mycket själv disciplin. Antikens folk från Mellanöstern trodde att pärlor var tårar som föll från himlen vilket representerar oskuldsfullhet, ödmjukhet och renhet. Det sägs att den som bär pärlor kommer att bli välsignad med hälsa, visdom, välstånd och liv, förbättrad syn och förbättring av depression.

Familjeträd och månadsstenshalsband

TVILLINGARNA OCH KRÄFTORNA: GRATTIS TILL ER

Var lugn för det är din födelsemånad! Det finns inget bättre sätt att fira din dag än med din familj. Familjen är där livet börjar och kärleken aldrig tar slut. Familjeträd och månadsstenshalsband är en fängslande symbol av starka rötter som producerar vackra löv. Låt det starka familjebandet firas genom att gravera in familjemedlemmars namn samt deras månadssten. Bara kärlek kommer att föra oss samman.

Med en bättre förståelse för betydelserna av månadsstenarna i juni månad så kan du nu fira dig själv eller en älskade genom att bevara minnen för evigt med smycken som för samman speciella relationer.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.

Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.