Upptäck Maj Månadsstenen på Smycken

Upptäck Maj Månadsstenen på Smycken
Vi är överväldiga med kärlek denna Maj månad. Du kanske undrar varför? Vi är mitt i våren, fåglarna kvittrar och gräset skimrar sin gröna färg. Därför är det helt passande att den färgstarka ädelstenen emeralden är månadsstenen i Maj. Den är associerad med ovillkorlig kärlek och forntida legender säger att den skyddar mot skada - denna ädelstenen har en unik historia och betydelse. MittNamnhalsband månadsstenar på smycken har utsökta emeralder i deras kollektion. Maj månadens damer, detta är er månad!
Sammanflätat Hjärthalsband med månadsstenar i guldplätering

Maj Månadsstenens Historia

Den kommer från det Grekiska ordet "Smaragdos" vilket betyder "grön sten". Smaragder har utvunnits sen 300 f.Kr och användes i antikens Grekland och Rom. Vissa uppskattar att de äldsta smaragder är 2.97 biljoner gamla. Europeerna lockades av denna vackra ädelstenen när Spanjorerna invaderade Sydamerika under 1500-talet. Inkafolket prisade smaragder i hundratals år. Under den tiden så var smaragderna också dyrkade av Mogulriket i Indien som trodde att denna ädelstenen erbjöd skydd av gudarna.

18k guldpläterat armring med barnberlocker

Betydelse av Smaragden

Smaragden tros ha mystiska makter, den skyddar mot skada såsom sjukdomar, den skyddar mot ondska och har en förmåga att förutse framtiden och se sanningen. Den har en lugnande effekt. Under forntiden så representerade smaragden Venus, Kärleks och Skönhetsguden, vilket resulterade i att ädelstenen representerar romans. Forntida Egyptier som hade en av de första smaragdgruvorna, avgudade smaragden så pass mycket att de brukade begrava mumier med stenen som symboliserade evig ungdom.

Mors graverade hjärta med månadsstenar

Smaragd Fantaster

Kleopatra avgudade smaragder och det gjorde även Elizabeth Taylor som bar legendariska smaragder när hon spelade in Kleopatra. Den fängslande Jackie Kennedy hade en förlovningsring i glittrande smaragd och diamant. Dessutom, när Englands Kung Edward VIII frågade Wallis Simpson att gifta sig med honom – en av de mest fantastiska kärlekshistorier – så inkluderade det en ring i nitton karats smaragd med en gravering som löd: "Vi tillhör oss själva nu". Nuförtiden så kan du hitta kända Hollywood stjärnor såsom Olivia Wilde och Halle Berry med vackra förlovningsringar i smaragd.

Personlig Stav i Sterling Silver med Swarovskisten

Firandet av Livshändelser med Smaragder

Viktiga milstolpar firas bäst med en meningfull present. En Personlig Stav i Sterling Silver med Swarovskisten är precis en sådan present att ge till någon som är väldigt betydelsefull för dig. Du kan även ge en till dig själv, särskilt om du är född i maj månad! På varje Stav kan du gravera in ett namn eller lägga till en månadssten. Det är en perfekt present till en partner eftersom det symboliserar det unika förhållandet mellan de och deras personliga månadsstenar. Detta graciösa halsband är ett fantastiskt smycke att ha i åratal.

Livets träd-halsband i form av ett hjärta

Det Spännande och Lockande

Familjer är som grenar på ett träd; de växer mot olika håll, men de delar på samma rötter. Finns det ett bättre sätt att hedra din familj än med kärleken som representerar bandet mellan er? Livets träd-halsband i form av ett hjärta och med månadsstenar erbjuder också möjligheten att välja Swarovski Kristaller i varje familjemedlems månadssten plus en gravering med vardera namn. Mors graverade hjärta med månadsstenar har ett hjärtformat hängsmycke där du kan gravera in namnet och lägga till varje familjemedlems månadssten. Dessa två halsband är originella och minnesvärda presenter som ger möjligheten till en mamma eller någon annan familjemedlem vars födelsemånad är i maj att ha sin vackra emerald hängandes bredvid alla sina familjemedlemmars månadssten. Dessa presenter ger glädje i våra hjärtan och fångar en familjs kärlek och band genom ett speciellt smycke förevigt.

Stapelbar namnring med månadssten

Den Mest Färgglada Månaden

Lev för stunden du KAN sätta i ord. Stapelbar namnring med månadssten är en innovativ och modern present som man kan ge till en älskvärd kompis eller familjemedlem. Denna månadsstensringen erbjuder möjligheten att gravera in ett namn och lägga till en månadssten och lägga till fler ringar med namnen av betydelsefulla personer och deras månadssten. Denna stilfulla och moderna ringen kan också innehålla ord som inspirerar eller som får en att le. Ord som "lev, skratta, le" eller "Älska bortom ord" är fina graveringsexempel tillsammans med hennes månadssten.

Oavsett vilken gåva du väljer, så påminner vi dig att du inte behöver vara född i Maj för att bära denna vackra ädelstenen, eftersom smaragdens popularitet fortsätter att öka.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.

Copyright © 2009-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.