Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Betydelsen av Aprils Månadssten

Betydelsen av Månadsstenen i April
Våren har precis kommit, fåglarna börjar kvittra och solen strålar mellan molnen precis tillräckligt för att fånga ljuset på ditt strålande bergskristall smycke. Aprils fantastiska månadssten kommer att ge kraft och energi åt alla inför de kommande varma månaderna.

Historien Bakom Bergkristallen

Månadsstenen i april kallas av många "Den universala Kristallen" eller "Den perfekta ädelstenen" då denna sex-sidiga prisma av rent ljus och energi kan innehålla alla färger i ljusspektrumet. I forna tider ansågs bergkristallen vara is som aldrig smälter. Den är även piezoelektrisk och pyroelektrisk vilket menas att den kan omvandla värme eller tryck till elektromagnetisk energi. Idag har den olika funktioner såsom till mikrofoner eller klockor.

Unik Skönhet

Den är mycket uppskattad för den isiga skönheten. Denna extraordinära ädelstenen strålar subtilt på huden när ljuset faller på det. Den sprider en kraftfull energirik värme. Kristallens toner är romantiska och feminina. Den ser vacker ut med en vit outfit som tillåter stenen att stråla mot det vita och den är perfekt till kläder som passar ett varmare klimat.

Meningen Bakom Bergkristallen

Bergkristallen har aktats högt av många kulturer över hela världen. Till exempel, i den forntida japanska mytologin så trodde man att bergkristallen var skapad av en vit drakes andedräkt och representerade perfektion. Man trodde även att den anslöt anden till det gudomliga, tillförde styrka och klarhet och underlättade läkning. Bergkristallen är känd för sina positiva och kraftfulla läkande egenskaper. Den kallas för den store läkaren. Förr trodde man att denna kristallen tog ett andetag vart hundrade år.

En Mästerstädare

Bergkristallen är avsedd att eliminera negativitet och rensa bort all negativ energi. Stenen renar på en mental, andlig och fysisk nivå. Ett fantastiskt sätt att använda bergkristallen är att placera den i vardagsrummet eller där du och din familj spenderar mest tid. Bergkristallen kommer att hjälpa till att skapa harmoni inom familjen och skydda hemmet. Det är därför bergkristallsmycken är en underbar present till någon som är född i april. Låt henne hålla hennes nära och kära nära henne samtidigt som hon bär på ett sådant speciellt smycke.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.