COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Internationella mammabloggare

Internationella mammabloggare: Kolla in dessa mors dags-förslag!

Med mors dag alldeles om hörnet, kan vi inte låta bli att presentera dig för några av våra främsta samarbetspartners. Den här gången hyllar vi några internationella bloggare I toppklass som också råkar vara mammor. Se hur de visar upp sin personliga favoritsmycken och använd dem som inspiration för att hitta den perfekta mors dags-presenten!
Brummymummy

Möt @Brummymummyof2

 • Vem är denna fantastiska mamma? Vi har äran presentera underbara Emma! Hon är mamma till två ljuvliga småttingar och en mästare på att planera måltider, göra fynd och hjälpa sina prenumeranter organisera.
 • Viu älskar henne för att Emma är kreativ, hängiven och elegant – och hon älskar att hjälpa andra mammor bli lyckliga.
 • Hennes favoritsmycke från MittNamnHalsband är: Emmas favoritmammasmycke är vårt Ryska ringhalsband med gravering. Det är det perfekta valet för hennes jäktiga livsstil och det ser fantastiskt ut på.
 • Citat: “När mina barn frågar hur de fick sina namn ljuger jag och hittar på en berättelse från historien om hjöltar och hjältinnor. När mamma tittade på Kardashians och gillade att Kris hade döpt alla sina barn till namn som börjar på K som henne" låter inte lika romantiskt. Tack så mycket till @mynamenecklaceuk för att ni skickat detta ljuvliga personliga halsband som jag alltid ska bära. Alla deras produkter är tillverkad av sterlingsilver, guldplätering eller massivt guld och de är fantastiska presenter för alla tillfällen SOM TILL EXEMPEL MORS DAG”.
 • Möt @themattiejames

 • Vem är denna fantastiska mamma? Mattie James älskar mode, mamma till en söt babyflicka och skapare av en affärsplan enbart för stilbloggare.
 • Vi älskar henne därför att hon är skärpt, intellektuell och alltid positiv, Mattie är en av våra favoritmammabloggare. Hon är utan tvekan en inspiration för andra, antingen det handlar om att hjälpa dem förverkliga affärsidéer eller ge dem nya förslag på stilar.
 • Hennes favoritsmycken från MittNamnHalsband är: Mattie uppskattar den eleganta stilen som MittNamnHalsband Roman NumeralGuldpläterat brickhalsband med romerska siffror ger hennes garderob. När hon inte bär sitt favoritbrickhalsband, är chanson stor att hon bär vårt Lilla namnhalsband i 18k guldpläterat silver i “Carrie”-stil, som passar till allt. Guldpläterade smycken ser fantastiska ut på Mattie och kompletterar också många av de stilar hon älskar.
 • Citat: “Mina favoritsmycken är utsökta guldsmycken som är personliga. Älskar för närvarande mitt @mynamenecklace personliga 14k guld namnhalsband i Carrie-stil som Hubs köpte åt mig och brickhalsband med romerska siffror med Maizahs födelsedag. De är perfekta presenter till mors dag som närmar sig”.
 • themattiejames
  juliagaspariniblog

  Möt @juliagaspariniblog

 • Vem är denna fantastiska mamma? Möt Julia Gasparini, musikälskare och mamma till en söt liten flicka.
 • Vi älskar henne därför att Julia gillar allt som är roligt i livet och hon påminner oss om att varje ögonblick – även de enklaste – kan vara lättjefullt.
 • Hennes favoritsmycken från MittNamnHalsband är: Kul på stranden för en avslappnad stil, så det är inte överraskande att Julia gillar att bära personliga smycken, inklusive vårt 18k guldpläterade graverat hjärthalsband. Med familjeäventyr och Julias unika sinne för mode i åtanke, kan hon fira sin egen kärlekscirkel med det graverade hjärthalsbandet vart hon än går.
 • Citat :@colarcomnome colarcomnome gav mig en fantastisk present … Nu kan, utöver att finnas i mitt hjärta, mina två kärlekar vara med mig hela tiden. Är inte detta det bästa presentförslaget för alla tillfällen? Födelsedag, högtidsdag och examen. ColarComNome är ett av de största och mest erfarna varumärkena inom personliga smycken. Tack @colarcomnome för den vackra presenten, jag förälskade mig i den. ”
 • Möt @sonjas_picturebook

 • Vem är denna fantastiska mamma? Sonja är en upptagen mamma till en liten ponnyälskande flicka, och hon älskar att möblera, mode och inredning – för att inte nämna hennes egen mamma!
 • Vi älskar henne därför att Sonja är en kärleksfull, generös person och vi uppskattar att hon delar sina familjeresor med världen. Vi uppskattar också hennes utsökta recept!
 • Hennes favoritsmycken från MittNamnHalsband är: Den här tiden på året går Sonjas tankar till moderskapets nöjen och hon ger sin mamma ett personligt hängsmycke med inititaler i sterlingsilver från MittNamnHalsband. Detta vackra cirkelhalsband hyllar glädjen som kommer av att leva varje dag med de som betyder mest för dig – antingen det är under en badsemester, när du tillagar fantastiska måltider, handlar kläder till mor och dotter eller bara tillbringar tid tillsammans.
 • Citat: “Jag älskar halsbandet med initialerna av min dotter och min man.”
 • sonjas_picturebook

  Möt @_mama_nastya

 • Vem är denna fantastiska mamma? Vi har glädjen att presentera Grisha Moskva, en ledande stilbloggare och mamma till en pratsam liten dotter och en livlig liten pojke.
 • Vi älskar henne därför att Grishas färgstarka inställning till livet och hennes förmåga att skapa vackra fotolayouter som lyckas berätta en hel historia utan att säga ett enda ord. Bra gjort, Grisha!
 • Hennes favoritsmycken från MittNamnHalsband är: Grisha älskar sin guldpläterade personliga ring med swarovskistenar, eftersom den är bade meningsfull och elegant – och helt rätt för att kunna hålla tankarna på sina små oavsett vart hennes liv för henne. Antingen hon syr, arrangerar blommor eller visa upp sin senaste stil, tycker hon att en ring med swarovskisten till mamma är den perfekta accessoaren.
 • Möt @Gosiabednarczuk

 • Vem är denna fantastiska mamma? Som mamma till underbara Nathan och fru till Paul, lever Gosia för sin familj. Med en passion för mode och kärlek till friluftsliv, Gosia tycker om att skapa underbara måltider till de hon älskar mest. Vackra fotografier, omtänksamma, innerliga inlägg och att dela de bästa sakerna i livet gör henne till en av Polens främsta bloggare.
 • Vi älskar henne därför att Gosia tycker om att lära sin son nya saker och älskar att läsa sagor tillsammans. Hon ägnar sig mycket åt sin familj samtidigt som hon visar andra att det är möjligt att upprätthålla sinne för stil även när när livet är som jäktigast.
 • Hon älskar MittNamnHalsband därför att personliga smycken från Mittnamnhalsband gör att hon kan ha sina nära och kära i sitt hjärta även när produktionsschemat är fyllt.
 • Gosiabednarczuk

  Möt @gemma_marin

 • Vem är denna fantastiska mamma? Utöver att vara en stolt mamma till en underbar liten flicka som heter Alexandra, är Gemma Marin skådespelerska, dansare och modell – samt en framstående mammabloggare.
 • Vi älskar henne därför att Gemma älskar att vara aktiv och tar med Alexandra på alla slags äventyr. Hon är en sann inspiration!
 • Hennes favoritsmycken från MittNamnHalsband är: Gemma älskar vårt Personliga namnhalsband i 14k guld i Carrie-stil. Ett halsband med ett namn är inte bara perfekt till många av hennes favoritklädstilar, det håller Alexandra nära hennes hjärta oavsett vart livet för henne.
 • Citat: “Många av er har frågat mig om mitt halsband med Alex namn! Jag älskar det, det är från @mynamenecklace de har massor av olika stilar, teckensnitt etc, och alla är i silver och guld! Det är en fantastisk mors dags-presen!!!!”
 • Möt @ariba_pervaiz

 • Vem är denna fantastiska mamma? Möt mamma Ariba Pervaiz från generation Y, som älskar att dela sin passion för vackra hårstilar, underbara kläder och en fantastisk makeup med världen.
 • Vi älskar henne därför att Ariba tar varje möjlighet som livet ger: Vi kan se det I hennes leende! Vi uppskattar verkligen hennes elegans och vi älskar också hennes stiltips.
 • Hennes favoritsmycken från MittNamnHalsband är: Självklart älskar denna eleganta Toronto-mamma del eleganta, enkla stil som hennes Two Names Ring in Rose Gold Plating erbjuder! Det är en enkel, modern variant av den klassiska mammaringen och är en constant påminnelse om hennes två underbara barn.
 • ariba_pervaiz  Våra samarbetspartners älskar att fånga livets meningsfulla ögonblick och det är exakt vad vi älskar att göra med våra smycken på MittNamnHalsband. Vår kollektion av personliga smycken består av speciella, unika påminnelser om passionen du känner för livet och de som får varje ögonblick att räknas.
  Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.