Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Våra Topp 10 Personliga Mors Dag Presenter

Våra Topp 10 Personliga Mors Dag Presenter
Snart är det Mors Dag och varför inte överraska mamma med en personlig present detta året? En personlig present är någonting speciellt, det är ett kärleksuttryck utöver en vanlig present. Vi tänker ofta på mamma och en personlig present resulterar i en present som kommer att uppskattas i många år framöver. Det är ett fantastiskt sätt att visa hur mycket du bryr dig och tänker på henne och på er kärleksfulla relation.
Frukost på Sängen

1. Frukost på Sängen

Starta mammas speciella dag på det bästa möjliga sättet med en klassisk frukost på sängen. Vare sig mamma tycker om sött eller salt eller en mix av de båda så kan frukost på sängen aldrig vara fel. Vi lovar att mamma kommer att ÄLSKA denna presenten.

En specialbeställd Teblandning

2. En specialbeställd Teblandning

Om din mamma älskar tedrycker så kan du lära dig hur man gör din egen teblanding av t.ex. grönt te, citron och ingefära. Du kan även lägga till ett kosttillskott som frambringar positivt humör och sinnesro.

Klippbok

3. Klippbok

En klippbok till Mors Dag är ett strålande sätt att använda foton på mamma och hennes familj och vänner på ett personligt och kreativt sätt. Dokumentera era dyrbaraste minnen med mamma för att skapa ett minne som hon kan njuta av i många år.

DIY Hyllor

4. DIY Hyllor

Bygg hyllor som kan dekorera ett rum och ge plats åt souvenirer, dekorativa prydnader och små plantor. Hon kommer alltid att komma ihåg omtanken (och arbetet!) som du har lagt på denna meningsfulla presenten.

5. Mammahalsband

En present som alltid är omtänksam är ett vackert Mammahalsband. Lägg till graveringar på hennes barns namn och även deras månadsstenar för en påminnelse om hennes älsklingar. Hon kommer att uppskatta omtanken bakom en sådan personlig present. Några av våra favoriter är vårtSammanflätat Hjärthalsband med månadsstenar och Ryskt Ringhalsband med Gravering.

Mysigt Värmeskydd till Mugg

6. Mysigt Värmeskydd till Mugg

Sy ett värmeskydd till en mugg med färgglada färger som lyser upp hennes dag! Din kreativa DIY present kommer att låta henne att dricka hennes dryck varm medan hennes händer hålls svala. Varje morgon när mamma dricker hennes kaffe eller te kommer hon att tänka på dig!

Bordslöpare av Bilder

7. Bordslöpare av Bilder

Designa en bordslöpare med familjebilder från speciella högtider såsom familjesemestrar, födelsedagar och friluftsaktiviteter. Du kan även uppdatera löparen varje år med t.ex. familjevent eller julmiddagar. Mamma kommer att använda denna vackra dekorationen till fester och familjefiranden.

8. Ett Smyckeskrin

Ett smyckeskrin är en användbar personlig present där hon kan förvara hennes smycken och andra små föremål. Med ett inspirerande citat och en vacker design kommer mamma gladeligen vilja ha den framme.

Trädgårdsstenar

9. Trädgårdsstenar

Personalisera hjärt och oval formade trädgårdsstenar för att tillföra lite extra kärlek till hennes växtliv! Personalisera stenarna med hennes favoritcitat eller ett meningsfullt Mors Dag meddelande. När hon planterar eller vattnar hennes blommor kommer hon att tänka på dig och le.

Kontorskalender

10. Kontorskalender

Med en vacker kontorskalender kan mamma hålla reda på alla viktiga datum såsom födelsedagar och årsdagar. Personalisera kalendern med bilder och speciella minnen för att förgylla årets alla dagar!

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.