De 10 bästa mors dags-presenterna

De 10 bästa mors dags-presenterna
MittNamnHalsband, ser vi fram emot mors dag varje år. Nöjet med att skämma bort mamma och ge henne någonting speciellt gör varje mors dag till en minnesvärd dag, år efter år. Antingen du handlar till mamma, mormor, farmor, din svärmor eller alla underbara kvinnor i ditt liv, vill du hitta rätt storlek: Välj bara en eller blanda och matcha för att riktigt skämma bort mamma.
#1
Blommor
Funderar du på att ge blommor till mors dag? Du är inte ensam! Enligt ProFlowers, görs otroliga en fjärdedel av alla inköp av växter och blommor till helger till mors dag. Antingen du följer traditionen eller väljer en större bukett med några av mammas favoritblomster, kommer hon att tänka på dig varje gång hon ser dem. Du kanske undrar varför så många människor väljer blommor till mamma. Svaret är att det är en tradition: Historiskt sett fick mammor en enda nejlika. Idag används denna enkla men väldoftande blomma som tillskott till andra mors dags-presenter.
#3
Vinkorgar
För mamman som älskar vin, kommer en korg med en eller två flaskor av hennes favoritdrycker högt på listan över mors dags-presenter. Lägg till andra godsaker som choklad eller utsökta snacks, eller icke ömtåliga ingredienser till en specialmåltid hon kan svänga ihop i ett nafs en jäktig dag för att göra denna omtänksamma present komplett. Skål!
#4
Bästa mammaringar
Traditionella mammaringar har varit populära i årtionden. Dessa ringar med månadsstenar har oftast ädelstenar eller Swarovski-kristaller som representerar vart och ett av bärarens barn eller barnbarn och vissa har även namn eller initialer. För en modern variant av detta ljuvliga val, ta en titt på stapelbara ringar. Med en månadssten på varje, plus inskriptioner för att addera ännu mer mening, kan dessa mammaringar bäras ensamma eller som en grupp. Föreställ dig hur förtjust din mamma kommer att bli!
#5
Ätbara arrangemang
Mors dags ätbara arrangemang består av nyttig frukt, dekadent choklad och andra godsaker som kommer att fullända mors dag. På samma sätt som blommor, är gourmetpresenter trevliga i sig och fantastiska tillsammans med andra mors dags-presenter.
#6
Mor-dotter-halsband
Hälp mamma ha tankarna på dig nära sitt hjärta, alltid. Välj ett mor-dotter-halsband i silver, guld eller roséguld för att passa mammas hudton och komplettera hennes garderob. Välj bland moderna eller traditionella stilar, med ädelstenar, månadsstenar, diamanter eller enkla inskriptioner som säger att hon betyder allt för dig. Oavsett vilken stil du väljer, kommer den att överglänsa resten av hennes mors dags-presenter.
#7
En ljuvlig resemugg
Oavsett om mamma gillar kaffe eller te, kommer hon att uppskatta en elegant resemugg. Även om termosmuggar inte är traditionella mors dags-presenter, är de användbara – och de kan fungera som en rolig yttre behållare till en liten present som t.ex. ett presentkort från hennes favoritkafé eller lite lyxig choklad. Välj en i hennes favoritfärg och fyll den till brädden med små godsaker för extra browniepoäng.
#8
Infinity-halsband
Det senaste tillskottet till den traditionella serien med mammasmycken är spännande! Om du vill överraska henne med någonting extra speciellt, kan du överväga ett infinityhalsband, antingen med eller utan extra tillbehör som inskriptioner eller accentdiamanter. Infinityhalsband uttrycker känslan att din kärlek är för alltid och det har den extra fördelen att det ser fantastiskt ut med många olika klädstilar. Se stilar i sterlingsilver, guld och roséguld: Det är så många att välja bland, vilket gör det enkelt att välja det perfekta infinityhalsbandet till mamma.
#9
Spadag
Mamma förtjänar det bästa – särskilt på denna speciella dag. Ge henne ett presentkort eller var med henne en dag när hon tar hand om sig själv med en manikyr, en pedikyr och en avslappnande massage. Även om spa-anläggningar kan ha stängt på mors dag så att ni inte kan göra detta på själva dagen, kan du skapa en presentförpackning som innehåller några skatter och ett gulligt meddelande som talar om att ni kommer att tillbringa lite kvalitetstid tillsammans.
#10
Brunch till den bästa mamman
Oavsett om du tillagar den själv eller bokar bord på hennes favoritrestaurang, kommer mamma att uppskatta en enanstående mors dags-brunch med dem hon älskar. Börja med krispiga sallader och arbeta er igenom till de söta och utsökta rätterna som tilltalar mammas smaklökar. Addera en speciell present eller två så kommer mamma verkligen att känna att hon krönts till drottning för en dag!

Så Stylar Du Din Ringstapel

Med våra siffror virade runt våra väskor och mobiler är det inte konstigt att det nu är inne med fingerstyling. Inte så att ringar är en moderevolution men däremot hur människor börjat bära dem!
Läs mer >

Ryska ringar, mer än bara design

När det finns så mycket att uppleva och lära sig av andra kulturer, vänder sig alltfler av oss till andra kulturer än våra egna för att upptäcka nya sätt att hylla kärlekens betydelse.
Läs mer >Copyright © 2009-2019 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.