Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Vilken är den perfekta smyckepresenten till alla hjärtans dag?
Vilken är den perfekta smyckepresenten till alla hjärtans dag?
Ge någon du älskar en fantastisk present denna alla hjärtans dag. Även om konfekt är gott och blommor romantiska, varar inte någon av dessa presenter särskilt länge! Personliga smycken får personen att änka på dig, hela dagen. Det är alla hjärtans dags-presenten som fortsätter att ge! Antingen du söker den perfekta alla hjärtans dags-presenten till din käresta, en förälder, en bästis eller varför inte dig själv (ja, det är en tanke!) är det omöjligt att misslyckas med smycken, särskilt när specialtillverkats till perfektion. Här är fem favoriter att fundera på.

Hjärthalsband

Det finns ingenting som väcker dina känslor som hjärtformade smycken. På MittNamnHalsband, är vi stolta över att kunna erbjuda personliga halsband med hjärta som sänder ett ljuvligt budskap. Även om idén med en hjärtformad konfektask definitivt är en kliché, är dessa skönheter unika, tack vare speciella detaljer som gravyr, månadsstenar och mycket mer. Utan att man behöver tänka på kalorier, är de perfekta att bära och dela när som helst – till och med under säsongen efter jul och nyår när så många av oss granskar våra midjemått än vi brukar göra!

Infinity smycken

Antingen de föredrar personliga infinity armband eller infinity namnhalsband, kombinerar denna present unika detaljer med en trending profil. Tack vare dess speciella betydelse och möjlighet att kombinera med en mängd olika klädstilar, kommer infinitysmycken utan tvekan att bli till glädje nu och under många år framöver, och leda tankarna till ert speciella band. Denna symbol är förtjusande och elegant, med många betydelser inklusive kärlek, romantik, evighet och åtagande. Om du vill veta mer om infinitysymbolens betydelse, hittar du all information i vår guide.

Parsmycken

Minns du det klassiska personliga hasbandet med brustet hjärta? Vi älskar det och det kommer du också att göra! Om denna stil inte tillhör dina favoriter, finns det mycket annat att välja bland. Våra parsmycken är en rolig present att dela med den som betyder allt för dig, antingen du väljer hängsmycken, armband eller coola Yin och Yang halsband. Detta smycke sänder ett tydligt budskap samtidigt som det håller din älskades hjärta nära ditt eget.

Sätt en ring på det

Ringen är en klassisk symbol för åtagande och alla hjärtans dag är rätt tillfälle att ge bort personliga ringar som hyllar era känslor för varandra. Utsmyckad med gravyr som till exempel ett namn eller ett kärleksmeddelande, blir dessa ringar dubbelt så eleganta accessoarer som är roliga att bära ensamma eller staplade med andra. Om du funderar på att ge bort en löftesring, är den perfekta tiden att göra det nu! Det är också ett fantastiskt tillfälle att ge mamma en ring som påminner henne om de små som har hennes hjärta.

Armbandskollektion

Inte riktigt redo att sätta en ring på hennes finger? Du kan ändå ge bort en present som visar din kärlek och uppskattning utan att ta ett språng mot altaret! Våra personliga armband är perfekta för alla på din lista, antingen det är din älskade, en förälder, en bästa vän eller varför inte ett syskon. De flesta människor älskar tanken på att bära ett ID-armband, och för kvinnor som gillar att visa upp den senaste stilen, kan en personlig bangle armband eller två vara exakt rätt! Från enkelt till elegant, vår kollektion inkluderar stilar som får alla hjärtan att slå lite snabbare.

Alla hjärtans dag är det perfekta tillfället att dela känslor av tillgivenhet. Antingen din relation är helt ny eller om ni alltid varit tillsammans, kommer personen i ditt liv att uppskatta omtanken bakom att välja ut en present som kommer att klara tidens tand och göra hennes vardagslook lite mer spännande.

Vad Betyder Infinity-symbolen?

För de av er som levt under en modesten och ännu inte njutit av glansen från denna ny trend, misströsta inte. Efter att ha hamnat i modets förgrund de senaste åren ses inga tecken på att trenden med Infinity-smycken minskar.
Läs mer >

Styla Det! Sätt att Bära Bokstavssmycken

I en värld där manga människor bär populära stilar med liknande utseenden, skiljer personliga smycken ut bäraren från mängden. På MittNamnHalsband, erbjuder vi många unika smycken – men bokstavssmycken fortsätter vara populära.
Läs mer >Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.