Hitta den perfekta alla hjärtans dag-presenten till honom

Hitta den perfekta alla hjärtans dag-presenten till honom
När kärlekssäsongen nu närmar sig med stormsteg undrar du säkert vilken perfekt present som kommer att säga Jag älskar dig på rätt sätt. När det gäller att ge presenter eller snarare att få presenter, finns det två typer av människor i denna värld. Den första är den som ger vinkar, lämnar meddelande, säger exakt vad de vill ha och sedan finns männen – som inte kan medge, inte är säkra eller tror att de inte bryr sig. Men tror mig… de bryr sig.

Denna 14 februari har MittNamnHalsband din alla hjärtans dag-present till honom. Med det perfekta utbudet av snygga, klassiska och personliga accessoarer, kan du lätt hitta den perfekta saken för att visa honom att han betyder allt för dig!

GI JOE

För den aktiva mannen som gillar street style kombinerad med en touch av elegans skulle vi direkt välja de populära Id-brickorna. För de med en mer mogen stil kan du välja den klassiska silverbrickan med ett graverat namn eller meddelande, men om din skaterkille åker på rampen med något råare välj en design med en ljuddämpare i svart gummi och en mer klassisk datum- och namngravering. Denna hållbara accessoar är någonting din man lätt kan bära högt och stolt eller instoppad i byxorna för alltid nära sitt hjärta. I vilket fall kommer han att älska denna meningsfulla present som en dag lätt kan bli en familjeklenod!

Sterling Silver Namnbricka för män >

Sterling Silver Namnbricka för män

Graverade manschettknappar

När jag tittar på en kostym förstår jag att det är de små detaljerna som skiljer en stil från en annan. Knapparna, fickorna, hur ärmen slutar strax ovanför handleden så att skjortkanten sitter exakt som den ska. Det är känslan för de små detaljerna som gör manschettknappar till en sådan viktig del av herrsmycken. Graverade manschettknappar är den perfekta presenten för att se till att din mans kostym är mitt i prick. Med alternativ som du kan gravera in initialer eller monogram på är det lätt att hitta den speciella designen som alltid kommer att vara elegant. Och inte minst kommer det att få honom att verkligen känna sig unik – det finns ju trots allt – ingen som din man!

Rhodium Pläterade Monogram Manschettknappar >

Rhodium Pläterade Monogram Manschettknappar

Herrarmband

Försöker du fortfarande komma på vilken accessoar som passar bäst till din man? Föreställ dig detta… Varje gång din man sträcker ut sin hand för att hälsa på någon, oavsett vilken hans stil är, oslipad, stark eller till och med ömtålig (din man är din man!), visar han upp värdefull fast egendom i form av armgodis och vi planerar att se till att den får accessoarer att visa sin fulla potential! Personliga herrarmband är den perfekta presenten om din man enkelt kan ha glädje av till vardags. Från klassiska ID-armband till tjocka läderband med monogramgravyr, är det lätt att hitta en stil som är bekväm och praktisk samtidigt som den också visar att du vill hylla det som gör honom speciell.

Namnarmband för Män med Guldplätering >

Namnarmband för Män med Guldplätering

Personliga nyckelringar

Nycklar är antagligen den mest underskattade accessoaren i vårt liv. Antingen det är nycklarna till huset, en cykel, bilen, kontoret eller eller alla i en skramlande knippa; nycklar är helt enkelt en integrerad del av vår vardag (för att inte nämna den viktigaste nyckeln till ditt hjärta!). Om du redan behängt din man med accessoarer från topp till tå, eller om han inte är typen man pryder med smycken alls, är nyckelringar den perfekta lösningen. Antingen din mans stil är street, affärsmässig, nedtonad, superelegant eller utflippad – är personliga nyckelringar något som alla kan ha glädje av! Från klassiska läderband med monogram till Ying och Yang-matchande set till snyggingen; detta är en present som lätt passar alla. Den är praktisk, elegant och viktigast av allt personlig!

18k Personlig Yin Yang Nyckelring för par >

18k Personlig Yin Yang Nyckelring för par

När du söker efter en alla hjärtans dag-present till honom är det viktigt att hylla det som gör honom unik. Du kan visa honom hur mycket du älskar honom och respekterar honom med personliga smycken. Från ID-brickor, armband, manschettknappar och mycket mer; det är lätt att hitta den perfekta herraccessoaren som är både elegant och meningsfull.

Den Perfekta Alla Hjärtands Dag-presenten

14 februari är inte bara ytterligare en av årets dagar. Det är dagen när vi förklarar vår kärlek, när hjärtan svämmar över av kärlek och luften är fylld av romantik.
Läs mer >

Ryska Ringar, Mer än Bara Design

När det finns så mycket att uppleva och lära sig av andra kulturer, vänder sig alltfler av oss till andra kulturer än våra egna för att upptäcka nya sätt att hylla kärlekens betydelse.
Läs mer >Copyright © 2009-2019 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.