Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Hitta den Perfekta Alla Hjärtans Dag Presenten till Honom

Hitta den Perfekta Alla Hjärtans Dag Presenten till Honom
Glöm de klassiska blommorna och chokladen detta året för att istället välja en present som berör din partners hjärta och som kommer att vara så mycket mer meningsfull. Hos Mitt Namnhalsband så har vi valt våra fyra topp val av betydelsefulla smycken; presenter han kommer att älska. Dessa unika smycken är så mycket mer än de vanliga stilarna så du kommer helt säkert hitta något han kommer att älska.

FÅ HANS HJÄRTA ATT SLÅ EXTRA SLAG

Skäm bort din älskling den 14 februari med ett Pil Halsband i Sterling Silver. Visa honom ditt hjärta med detta fantastiska smycke som kan graveras in på baksidan på detta magnifika smycke. Välj ett namn eller ett ord som är meningsfullt för er båda och som garanterat kommer att få honom att le. Detta personliga smycke är inte bara meningsfullt men väldigt trendigt och kommer att matcha hans stil perfekt.

DELA ETT KÄRLEKSMEDDELANDE

Det är bara att inse: Alla Hjärtans Dag är ofta en cliché. Ett gosedjur eller en chokladask? Gulligt men förväntat. Välj våra Manschettknappar med graverade block; ett stilfullt par manschettknappar som kan personifieras med ett namn, ord eller ett datum som har en stor mening för er båda! När han förbereder sig för att gå till kontoret eller för en utekväll och sätter på sig dessa speciella manschettknappar så kommer han att bli påmind om kärleken du har för honom och de lyckliga stunderna ni har delat.

EN PRESENT FRÅN HJÄRTAT

Det kan vara svårt att köpa en Alla Hjärtans Dag present. Det finns så många sätt att säga: Jag älskar dig. Om du saknar ord så är vårt Armband av flätat läder med Små Runda Namnberlocker det perfekta valet att tala om för din älskling hur mycket han är uppskattad och beundrad. Det finns upp till 7 berlocker som kan personifieras med ett namn eller ord som har ett affektionsvärde för honom. Bevara dina värdefulla minnen du har med honom.

PERSONLIGGÖR DIN KÄRLEK

Vare sig det är er första Alla Hjärtans Dag tillsammans eller en av många fina år tillsammans, så kommer denna presenten överraska honom. Du vet att han är den bästa så varför inte skaffa något som reflekterar hans storhet? Personlig ID Bricka Halsband kan personliggöras med i stort sätt vad som helst. Hur romantiskt är det? Vänta bara tills du ser hans ansiktsuttryck när du ger honom det, en elegant present med mening som kommer att få honom att känna sig älskad.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.